- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali informatikai kérdések órája
- SONY LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Lopakodva befutott a Radeon RX 9060
- Bluetooth hangszórók
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Közben néztem pár tesztet a neten és egyet belinkelnék ide [link]. Idézem a fogyasztással kapcsolatos részt:
"In terms of power consumption, the system consumed 11W at idle and 23W under high load without a case fan. With the case fan installed, power consumption increased to 13W at idle and 25W under high load. Although these values are not excessive, they are not particularly low either. Comparatively, the LarkBox X (model 2022) used in a previous session had an idle power consumption of approximately 8W. The UEFI BIOS settings revealed that the “Long Duration Power Limit” was set to “10W” (PL1) and the “Short Duration Power Limit” was set to 25W (PL2). Adjusting these values may reduce heat generation, but further exploration is needed."
Tényleg szét kell majd néznem jobban az UEFI-ben, viszont a jelenlegi teljesítményével így elégedett vagyok, csak ne melegedne annyira... 25-30W nem tűnik olyan soknak, szerintem, legalábbis az asztali gépemhez képest, ahol játék közben 200-250W az átlag, persze nyilván ezt az alaplapot elsősorban nem játékra tervezték. De a Brutal Doom, vagy a League of Legends is hibátlanul megy rajta.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- Utolsó darab - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 1000GB 15.6 új akksi 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest