- HDD probléma (nem adatmentés)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Projektor topic
- Gaming notebook topik
- PC-karbantartás havonta: 5 lépés, amit ne hagyj ki!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- PLC programozás
- Jóárasítja két Arrow Lake-S CPU-ját az Intel
Új hozzászólás Aktív témák
-
LonGleY
veterán
válasz
bLaCkDoGoNe #17 üzenetére
Te az aszfaltemberes LonGleY vagy?
Kimás. :]
-
LonGleY
veterán
válasz
bLaCkDoGoNe #15 üzenetére
Egyik PC-re áthozott cucc (játék) se jó, ezen nem csodálkozom. :]
-
-
LonGleY
veterán
válasz
Macilaci457 #12 üzenetére
Viccnek elmegy. Azért nem irígylem a kézizomgörcsöket. Meg képzeld már el 2 hónap után a cuccot.. :]]
-
Macilaci457
őstag
Ha valakit érdekel, itt egy csoda, amolyan spanyol viasz, de a feltaláló nem volt bolond!
Sokkal olcsóbban megoldotta ezt a levegőben irányítást, és szerintem stílusos is.
Itt meg lehet nézni videón: -
LonGleY
veterán
Egyetértek eXodus-al, én is valami hasonlót akartam megfogalmazni.
A Wii nem forradalmasított semmit, csupán a már régóta létező módszert széles rétegben elterjesztette. Ettől engem fikarcnyit nem vonz jobban.. 2D-ben viszont alapvetőnek tartom a mouse gesture-öket. Ezek olyanok, mint billentyűzetnél a billentyűparancsok. Az egérmozdulatokkal történő irányítás sem újkeletű, lásd.: Opera, Black & White, egyes Firefox kiegészítők, de már külön progi is lézezik rá, hogy bármely alkalmazásra gesture-öket húzhassunk (StrokeIt).
Ha továbbfejlődnek az alternatív-interaktív irányítási technikák -- és miért is ne fejlődnének tovább --, akkor nyilvánvalóan nem egyetlen hibrid eszközre fognak támaszkodni. Ott vannak az ujjaink, amikkel sokkal összetettebb és pontosabb műveletekre vagyunk képesek, nem is beszélve a szemgolyónkról, annak irányáról és fókuszálásáról. Ezeket szintén le tudjuk már követni. Sok filmet lehet említeni, de a Minority Report viszonylag jó is példálozásra azt a butaságot leszámítva, hogy már most sincs semmi szükség bugyuta kesztyűkre a "komponáláshoz".
-
Gregorius
őstag
Frankó lehet egy ilyet használni út közben a magyarországi tömegközlekedési viszonyok között... Felteszem követi az "aszfalt görbületét" is.
-
eXodus
őstag
Nem próbáltam, de van pár videó ilyen techológiáról. (a wii korszak előtt már más is gondolt ilyenre....)
pl.: quake3hoz is csináltak már ilyet.
Jobb sosem lesz, mint a hagyományos egér, mert ha már elég precíz lesz (nem tudom másként leírni) akkor egyéb dolgok közbeszólhatnak. Egy pl. a sok közül: a levegőben tartva remeg az ember keze.
Bár lehet írni játékot hozzá, aminél nem fontos a pontosság, de engem az olyan nem érdekel.... -
Vistaboy
veterán
válasz
bLaCkDoGoNe #6 üzenetére
És van már játék is a mi támogatja? Mert akkor lehet hogy beszerzek egy ilyen kontrollert.
Milyen állat lenne így Oblivionozni pl.
-
venember83
nagyúr
Akksi/elem vajon meddig birja egy ilyen multidimenzionalis egerben?
-
törölt tag
Próbált már valaki ilyesmit?
Mennyire használható?
Jobb mint a hagyományos? -
Vistaboy
veterán
A Wii kontrollere forradalmasította az ipart. Lassan már végre megvalósul PC-n is a teljes 3D-s irányítás. Már alig várom...
-
Ste
addikt
most már nem csak magukban beszélő embereket lehet autókban és egyéb helyeken látni, hanem magukban mutogatókat is
-
he7edik.
addikt
Olcsóbb mint a Logi
de mondjuk az "atomállatul" néz ki -
orbano
félisten
jó, hogy kezd ez a technológia elterjedni. 1-2 év és szerintem egész normális termékek lesznek... egy kép ide is jöhetett volna, megint csak a stella...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Asztalon és levegőben is használható a főként notebookok mellé szánt M2000 Travel Air-Mouse.
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Hardcore café
- Parfüm topik
- One mobilszolgáltatások
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- EAFC 25
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xbox Game Pass [2025] - A májusi lista
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- További aktív témák...
- HP 445 G10 PROBOOK AMD Ryzen 5-7530U - 16GB - 256GB
- ThinkPad E490 27% 14" FHD IPS i7-8565U 16GB DDR4 256GB NVMe ujjlolv gar
- ABIT IS7 Alaplap (Socket 478) + Hátlap
- i5 8500/ 16GB DDR4/ 512GB gen4 SSD/ Win11 ready/ garancia/ ingyen foxpost
- ÚJ GAMER PC // INTEL i5-12400F // 32GB RAM DDR5//AMD 6700XT //1TB SSD //2 ÉV GARANCIA
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Slim 1TB + 2 Joystick! Olvass!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U727 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest