- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
válasz Dilikutya #21 üzenetére
Akkor gondolom a régiekben nem mindig volt kiemelve, hogy az újabb támogatás milyen konrkét látványelem-javulásért felelős.
Gondolok itt a fű-effektekre, bizonyos részletek kiemelésre, szűrő-effektekre.
De hogy pontsoan a belső szervek kidolgozása, ilyennel még nem találkoztam"lol, rock, te egy kib*szott médium vagy. mit médium, HARD " by FireKeeper
-
cskamacska
addikt
2008-ban mikor az nVidia megvette kilóra az Ageiát, és utána a PhysX-et egy másodrangú marketing eszközzé nyomorította. Ez, és a Havok Intel féle felvásárlása(véletlenül pont azelőtt, hogy GPU gyorsított FX változat megjelent volna, pedig mind az nVidia, mind az ATi-AMD erősen gyúrt rá) a játékokban alkalmazott érdemi(játékmenetre is hatást gyakorló) fizikai szimuláció elterjedését simán megfektette.
Pedig miért is lenne az rossz KF2-ben, ha pl pályaelemekből barikádot lehetne emelni, a Scrake/FP át tudna törni bizonyos helyeken, a Siren át tudná rendezni szobát plusz sérülést okozva, a Husk és a firebug csapattárs fel tudná gyújtani az épületet teljesen átalakítva azt, rá lehetne mondjuk dönteni egy oszlopot a dögökre, esetleg ki lehetne a talajt lőni a lábuk alól, ha nem éppen a mennyezetet a fejükre szakajtani? Akár a csodás FleX segítségével.
Jah, hogy az nem menne se AMD, se Intel vason, így marad a fizetett politikai bélcsimbók? Meg a tartalom nélküli low effort Early Access folytatás kihányása Tripwire részról.
[ Szerkesztve ]
"Para mis amigos todo, para mis enemigos la ley"
-
mlinus
őstag
válasz cskamacska #23 üzenetére
ezt a mennyiségű cinizmust hol sikerült magadra venni?
-
cskamacska
addikt
válasz Dilikutya #21 üzenetére
Semmi újról nincs szó, a PhysX FleX(FleX úgy néz ki a lejáratott PhysX név leváltója némileg bővítve) effektek június óta elérhetők a Killing Floor 2-ben, most csak optimalizáltak rajta, mert eddig rettenetesen futott csúcskártyákon is.
Egyébként a szokásos nVidia móka, exkluzív effektek a saját kártyáikhoz, de ott is csak a drágábbakhoz(GTX770 felett lehetett először csak bekapcsolni), hogy pörgessék az eladásokat. A gyengébb nV vagy akármilyen AMD kártyával rendelkező tulajoknak meg "melegen ajánlják" a drága nV kártyára váltást..
Maga a gibs azaz a belsőségek megvalósítása nem rossz, de a Gibs and Fluids opció lerohasztja a gépet, és a Borderlandsból ismert bénán kinéző zseléfolyadékok köszönnek vissza. A másik gond, hogy a pályák rendkívül statikusak, egy szekér robbanóanyagot és lőszert rá lehet pazarolni a környezetre, az semmit nem fog változni, minden marad a helyén, ez pedig látványosan szemben áll a röpködő FleX-es belekkel és csobogó zselés vérrel.tl;dr: Tripwire toszott saját gyártó és kártyafüggetlen fizikát tenni a játékba, elfogadták az nV ajándékát, meg mellé az esetleges Nokiás dobozokat. Ja, és akkor most ez úgy jelenik meg a sajtóban, mint világmegváltó újítás.
[ Szerkesztve ]
"Para mis amigos todo, para mis enemigos la ley"
-
Dilikutya
félisten
válasz Ł-IceRocK-Ł #19 üzenetére
Ez így igaz, de feltételezem, valami olyan feature lehet a felelős a repkedő belső szervekért, ami nem volt benne a korábbi driverekben. Láttunk már ilyet, ezért gondoltam, hogy erről lehet szó. Ez az a bizonyos új támogatás.
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
válasz Dilikutya #18 üzenetére
Általában, a driveres írás arról szól, melyk játékban mennyivel gyorsult, illetve milyen hibajavítások, és új támogatások vannak benne.
Még ilyennel nem találkoztam, hogy szebbek lesznek a belső szerv repkedési mutatóiNem nagyon játszottam még darabolós, zombájnos gémekkel, lehet ez itt a gond.
"lol, rock, te egy kib*szott médium vagy. mit médium, HARD " by FireKeeper
-
Dilikutya
félisten
válasz Ł-IceRocK-Ł #17 üzenetére
Én elsőre is gondoltam, miről lehet szó.
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
A címet nem tudtam elsőre értelmezni... még jó hogy elolvastam a cikket
"lol, rock, te egy kib*szott médium vagy. mit médium, HARD " by FireKeeper
-
Dilikutya
félisten
válasz twollah1976 #14 üzenetére
Zombidarabolós játékokba kell, növeli a mókafaktort. A Dead Island-ben, Left 4 Dead-ben is több vért elviseltem volna. A röpködő testrészekről, belsőségekről nem is beszélve, ez még nem erőssége a darabolós horrorjátékoknak.
[ Szerkesztve ]
-
kengyel
nagyúr
Én most telepítettem fel hibamentesen, a működéséről még nem tudok nyilatkozni.
kengyel
-
TTomax
félisten
A gond a Kasperskynál van [link]
Az általad linkelt driver nem ennek a javítására készült, az egy developer driver.Az,hogy azt átengedi a Kaspersky csupán annak köszönhetö hogy nincs benne a NvLedVisualizerControl.resources.dll [link]★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
wittman
aktív tag
Jó ez az új driver...telepítés megkezdése előtt, mikor kicsomagolja letöltött csomagot, kék halál windows 10-nél klpd.sys hiba miatt. Szóval a telepítéskor mikor kicsomagolja összeakad a Kasperskyvel. KAV 2016 van
Itt a fórum, több helyen jelezték a hibát már: 355.98 vs Kaspersky
Itt egy félig hivatalos újabb driver, amivel már nincs hiba: 356.04
[ Szerkesztve ]
www.vmh59.hu
-
buherton
őstag
Azért kíváncsi lennék, hogy ilyenkor amikor egy játékra optimalizálnak, akkor a kódban if-else-nek, vagy hogy?
tely, baly, fojó, mennyél, mingyárt, telyföl, tolyás, malyd, kapú, egyenlőre, ejsd, jáccani, ahoz, fúj, hüje, muszály, alat, álok, lasan, fojtatás, ál, fontós, költsön, eggyüt, lyob (jobb?), mek, mongyak, milyért - !!! Tanúlyunk már meghejjessen irni... !!!
-
davidsone
addikt
placcsanjon csak a tápcsatorna!
...reklámozzák, terjesztik, beszippantják az agyadat, megerjesztik...
-
Micsurin
nagyúr
"Killing Floor 2 című játékhoz készült profilt kínál, amelynek hála mostantól rendkívül csúnya lesz a játék röpködő belső szervekkel és minden egyéb guszta dologgal" Miért , ront a grafikán ?
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
cbmfan
őstag
miután ember megunta hentelést feltakaríthat maga után.
Close the world, ʇxƎu ǝɥʇ uǝdo
-
Viktor677
csendes tag
Na látszik, hogy kockásodom... Elsőre röpködő belső szervereket olvastam
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest