Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen processzort vegyek?
- OLED TV topic
- Hard Disk Sentinel: S.M.A.R.T., okosan
- Riasztó topik
- OLED monitor topic
- Mindenkinek elérhetővé teszi a képgenerálást a Lossless Scaling
- MWC 2025: A ThinkPad notebookokról sem feledkezett meg Lenovo
- Dell notebook topic
- A frissítési frekvenciához igazítja a képkockagenerálást az új Lossless Scaling
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
válasz
Dilikutya #21 üzenetére
Akkor gondolom a régiekben nem mindig volt kiemelve, hogy az újabb támogatás milyen konrkét látványelem-javulásért felelős.
Gondolok itt a fű-effektekre, bizonyos részletek kiemelésre, szűrő-effektekre.
De hogy pontsoan a belső szervek kidolgozása, ilyennel még nem találkoztam -
cskamacska
addikt
2008-ban mikor az nVidia megvette kilóra az Ageiát, és utána a PhysX-et egy másodrangú marketing eszközzé nyomorította.
Ez, és a Havok Intel féle felvásárlása(véletlenül pont azelőtt, hogy GPU gyorsított FX változat megjelent volna, pedig mind az nVidia, mind az ATi-AMD erősen gyúrt rá) a játékokban alkalmazott érdemi(játékmenetre is hatást gyakorló) fizikai szimuláció elterjedését simán megfektette.
Pedig miért is lenne az rossz KF2-ben, ha pl pályaelemekből barikádot lehetne emelni, a Scrake/FP át tudna törni bizonyos helyeken, a Siren át tudná rendezni szobát plusz sérülést okozva, a Husk és a firebug csapattárs fel tudná gyújtani az épületet teljesen átalakítva azt, rá lehetne mondjuk dönteni egy oszlopot a dögökre, esetleg ki lehetne a talajt lőni a lábuk alól, ha nem éppen a mennyezetet a fejükre szakajtani? Akár a csodás FleX segítségével.
Jah, hogy az nem menne se AMD, se Intel vason, így marad a fizetett politikai bélcsimbók?
Meg a tartalom nélküli low effort Early Access folytatás kihányása Tripwire részról.
[ Szerkesztve ]
-
mlinus
őstag
válasz
cskamacska #23 üzenetére
ezt a mennyiségű cinizmust hol sikerült magadra venni?
-
cskamacska
addikt
válasz
Dilikutya #21 üzenetére
Semmi újról nincs szó, a PhysX FleX(FleX úgy néz ki a lejáratott PhysX név leváltója némileg bővítve) effektek június óta elérhetők a Killing Floor 2-ben, most csak optimalizáltak rajta, mert eddig rettenetesen futott csúcskártyákon is.
Egyébként a szokásos nVidia móka, exkluzív effektek a saját kártyáikhoz, de ott is csak a drágábbakhoz(GTX770 felett lehetett először csak bekapcsolni), hogy pörgessék az eladásokat. A gyengébb nV vagy akármilyen AMD kártyával rendelkező tulajoknak meg "melegen ajánlják" a drága nV kártyára váltást..
Maga a gibs azaz a belsőségek megvalósítása nem rossz, de a Gibs and Fluids opció lerohasztja a gépet, és a Borderlandsból ismert bénán kinéző zseléfolyadékok köszönnek vissza. A másik gond, hogy a pályák rendkívül statikusak, egy szekér robbanóanyagot és lőszert rá lehet pazarolni a környezetre, az semmit nem fog változni, minden marad a helyén, ez pedig látványosan szemben áll a röpködő FleX-es belekkel és csobogó zselés vérrel.tl;dr: Tripwire toszott saját gyártó és kártyafüggetlen fizikát tenni a játékba, elfogadták az nV ajándékát, meg mellé az esetleges Nokiás dobozokat.
Ja, és akkor most ez úgy jelenik meg a sajtóban, mint világmegváltó újítás.
[ Szerkesztve ]
-
Dilikutya
félisten
válasz
Ł-IceRocK-Ł #19 üzenetére
Ez így igaz, de feltételezem, valami olyan feature lehet a felelős a repkedő belső szervekért, ami nem volt benne a korábbi driverekben. Láttunk már ilyet, ezért gondoltam, hogy erről lehet szó. Ez az a bizonyos új támogatás.
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
válasz
Dilikutya #18 üzenetére
Általában, a driveres írás arról szól, melyk játékban mennyivel gyorsult, illetve milyen hibajavítások, és új támogatások vannak benne.
Még ilyennel nem találkoztam, hogy szebbek lesznek a belső szerv repkedési mutatóiNem nagyon játszottam még darabolós, zombájnos gémekkel, lehet ez itt a gond.
-
Dilikutya
félisten
válasz
Ł-IceRocK-Ł #17 üzenetére
Én elsőre is gondoltam, miről lehet szó.
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
A címet nem tudtam elsőre értelmezni... még jó hogy elolvastam a cikket
-
Dilikutya
félisten
válasz
twollah1976 #14 üzenetére
Zombidarabolós játékokba kell, növeli a mókafaktort. A Dead Island-ben, Left 4 Dead-ben is több vért elviseltem volna. A röpködő testrészekről, belsőségekről nem is beszélve, ez még nem erőssége a darabolós horrorjátékoknak.
[ Szerkesztve ]
-
kengyel
nagyúr
Én most telepítettem fel hibamentesen, a működéséről még nem tudok nyilatkozni.
-
wittman
aktív tag
Jó ez az új driver...telepítés megkezdése előtt, mikor kicsomagolja letöltött csomagot, kék halál windows 10-nél klpd.sys hiba miatt. Szóval a telepítéskor mikor kicsomagolja összeakad a Kasperskyvel. KAV 2016 van
Itt a fórum, több helyen jelezték a hibát már: 355.98 vs Kaspersky
Itt egy félig hivatalos újabb driver, amivel már nincs hiba: 356.04
[ Szerkesztve ]
-
Azért kíváncsi lennék, hogy ilyenkor amikor egy játékra optimalizálnak, akkor a kódban if-else-nek, vagy hogy?
-
davidsone
addikt
placcsanjon csak a tápcsatorna!
-
Micsurin
nagyúr
"Killing Floor 2 című játékhoz készült profilt kínál, amelynek hála mostantól rendkívül csúnya lesz a játék röpködő belső szervekkel és minden egyéb guszta dologgal" Miért , ront a grafikán ?
-
cbmfan
senior tag
miután ember megunta hentelést feltakaríthat maga után.
-
Viktor677
csendes tag
Na látszik, hogy kockásodom... Elsőre röpködő belső szervereket olvastam
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A WHQL minősítésű, 355.98-as meghajtó a Killing Floor 2-re fókuszál.
- MSI RTX 4090 SUPRIM - 2.5 ÉV Garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF GAMING RTX 4090 24GB GDDR6X videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! nVidia Founders RTX 3090 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Videokártyát, videokártyákat keresek, vennék!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest