Új hozzászólás Aktív témák
-
Oposszum
tag
Szia!
Kinéztem ezt az egeret, a vezetékes verziót. A kérdésem a következő. Látom, hogy nincs rajta DPI váltó gomb. Ezt a funkciót hozzá lehet rendelni valamelyik oldalsó gombhoz?
Előre is köszi a választ.
üdv
-
Regalis
csendes tag
Sziasztok!
Én most vettem egy Roccat Pyra Wireless egeret!
Tudna valaki segíteni hogy mire való az egér alján található kis ON/OFF kapcsoló?
Ha vezetékről megy akkor ki kell kapcsolni?
-
venta94
csendes tag
Nekem nincs Roccat termékem, de tudom, hogy NÉMET, tehát rossz nem lehet!
Egyébként látom nagy csereberélős ember vagy, nincs kedved valamit cserélni?
Cuccaim amit cserélnék: Razer Diamondback 3G Frost, Sennheiser Hd201 fejhallgató, esetleg AKG k330 füles, Steel Series Qck egérpad etc.
-
ABee
tag
Gratula az egérhez és a cikkhez is!
A végén még megihletsz hogy írjak a kova+ rágcsálómról...
Amúgy a többieknek mondom hogy már vagy 2-3 hónapja használom az egeret de nálam sincs fagyás vagy olyan hogy nem érzékeli a gép pedig laptopon és asztalin is használtam. A kábel tényleg kicsit kemény de engem nem zavar. Az egyetlen hiba ami előjött nálam az a görgő scroll bug. Ugyanis ha a polling rátát leveszd 1000 ről bármely alacsonyabb értékre a györgő a felbontással arányosan kihagy, érzéketlenebb lesz. (értsd amihez 1000ren 1 "kattanás" kell a görgővel mondjuk honlap görgetésnél ahhoz 500on 2-3 kattanás is kellhet.) Nemtudom ez másnak előjött-e. Mondjuk ez legyen a legkisebb gondom mert úgyis mindig maxon van a polling.
-
olbaidhun
őstag
Há ránagyítasz az egérre, azt is látod. Ugyanaz a steelseries xs van itthon, mint a fotón.[link]
A nostromo-t azért szerettem, mert starcraft 2 közben minden funkciót be tudtam rá állítani és kényelmesen a lábamra tehettem a padot. Míg a billentyűt "ölbe kapni" kicsit másabb.. De mostanában már sajnos nincs időm játszani, pontosabban nagyon ritkán jön össze a régi klán. Ezért ki is tettem a hardver apróra és már utalják is elméletileg az árát. A legjobb vezérlő szerintem még mindig a ps3 dualshock joy. Nem lehet lekörözni, főleg ha van egy ps3 is mellette.. Abból is van jelenleg egy fat60 kihasználatlanul.
-
tommjee
senior tag
válasz
atidzsiforc #30 üzenetére
Én azért nem vennék olyat mert akkor hogy chatelnék a többiekkel ?
Akkor máris nagyobb helyet foglal mert kell az e gamingpad is meg a bill. is :]
-
Prison85
senior tag
Mivel vigyázok a tappancsaira és újszerű állapotban kaptam meg, ezért nem a kemény Vespula padon próbáltam, hanem egy Steelseries Qck-n (ez szerintem egyébként is jobb az optikai egerekhez). Pontossága vetekedik a képen látható Imperatorral tehát a Razer nem éri meg a borsos felárat. Jók az olcsóbb egerek is (pl a Pyra) csak egy normális egérpad kell hozzá, ami nem kell hogy drága legyen (lásd Roccat Taito, Steel. Qck)
Van még egy kép a turbékoló egerekről
-
Prison85
senior tag
Én a páromnak Mionix Naos 3200-at vettem. Sajnos még a dobozban csücsül, mert 2 hét múlva lesz a születésnapja és ez az egyik ajándék. Természetesen írok róla majd én is egy cikket, de egy órára azért kipróbáltam. Első benyomások alapján nagyon jó és kényelmes, tenyeres egér, ráadásul PH-n nagyon jutányos áron hozzájutottam. Amikor vásároltam nálam is Roccat Kova/Pyra/Logitech MX518/Razer DA/Abyussus voltak a riválisok. Ennek ellenére nem bántam meg, hogy egy viszonylag ismeretlen márkát választottam.
Íme:
-
tommjee
senior tag
-
olbaidhun
őstag
-
tommjee
senior tag
válasz
atidzsiforc #15 üzenetére
Ahogy írtam is recseg ropog meg a görgője is nyiszorog mondjuk én azt megcsináltam :]
-
atidzsiforc
őstag
nem tudom, szoktad e olvasni a postjaimat, hszeimet, de ez az idegbetek gamereknek ajanlott olyan, mintha nekem szolna
-
Prison85
senior tag
Hiánypótló írás, nem nagyon lehet olvasni ezekről az egerekről - magyarul. Több Roccat-nél (pl Kone v1 vagy Kova) olvastam, hogy sokan küszködnek fagyási problémákkal. Ennél a modellnél ilyen hiba nem jelentkezett? Egy Abyssus vs Pyra összecsapásra kíváncsi lennék, főleg így, hogy említetted a különbségeket. Persze nem szabad elfelejtenünk a 3500-as infraszenzort sem, ami a DA v2-ben is szolgál...
Egy elírás szerintem van a cikkben:
A görgő nagyon jó: szinte tagad
-
Normi™
őstag
Hmm...jó alternatívája lehet a lassan leköszönő x7-esemnek
-
h_rowley
tag
Amikor láttam ezt az egeret élőben nagyon picinek tűnt a kezembe, ezért is választottam inkább a Microsoft SideWinder X3-ast, OEM kiadásban 3120FT volt
még az A4tech X750-es egerem is drágább volt ennél, és ez legalább olyan jó ha nem jobb
Egy szó mint száz ez az egér nagyon jól néz ki, csak picike a nagyobb kezű játékosoknak, gratula hozzá.
-
buccsi
tag
Jól néz ki.
Egyébként már 7000 alatt is kapható: [link] -
Dany007
veterán
Nagyon jók a Roccat cuccot. Nekem egy Kone-om van.
Fullon megvagyok vele elégedve (bár most egyéb okokból egy szimpla logi wirelesst használok), minden szempontból tetszés szerint alakítható. A progi is komoly a sok állítási lehetőséggel, makrókkal. A kivitelezés is igényes.
Szóval nem csak simán az a gamer kategória amit telenyomnak leddel azt nesze, hanem igényes, minőségi kialakítás és teljesítmény is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Okos Otthon / Smart Home
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- ASUS routerek
- Formula-1
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gyúrósok ide!
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- HP Spectre x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 16" -60% i7-1360P 32/2TB Intel Arc A370M 4GB UHD OLED
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -60% i5-1135G7 4Mag 16GB /512GB FHD IPS
- Samsung Q80T 55" QLED - 4K 120Hz VRR / FreeSync / HDMI 2.1
- ÚJ HP ENVY 17 Nagyképernyős "Kis Gamer" Laptop -45% 17,3" Brutál i7-13700H 16/1TB Iris Xe FHD IPS
- Legion Go 8APU1
- Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Újszerű, karcmentes állapotban!
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Konica Bizhub C220 - A3 fénymásoló
- Csere-Beszámítás! Lenovo Legion 5 White ! R5 5600H / RTX 3050Ti / 16GB / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest