Új hozzászólás Aktív témák
-
Vistaboy
veterán
Részemről én nem bánom, ha kismillió ilyen fizetős kártya is lesz benne, mert egyik sem érdekel, így nem fog zavarni a hiányuk.
Viszont az már sokkal inkább szomorú, hogy bőven lesznek olyanok, akik meg fogják venni, mert így a kiadók és a fejlesztők is joggal hihetik, hogy van rá igény, pedig nincs.
Én azért abban bízok, hogy legalább a játékot végig lehessen vinni 100%-ra nélkülük is - vagy legalábbis azokkal, melyeket magában az alapjátékban is meg lehet ingyen szerezni -, mert ha nem, akkor egy fillért nem ér számomra az egész hóbelevanc.
Nálam már elérték, hogy kérdésessé vált az előrendelésem, pedig jövőre a Mass Effect Andromeda és a DOOM mellett erre mondtam, hogy mindenképp megveszem. De ennek a lehúzós, legkevésbé sem játékosbarát hozzáállásnak köszönhetően erős kétségeim támadtak.
Én azt mondom, hogy előbb mindenképp ki fogom próbálni a "demót", és majd csak akkor lehet szó vásárlásról, ha meggyőződök róla, hogy valóban az van benne, amit hittünk. Nem pedig csak egy álcázott online bolt a Tomb Raider név mögé rejtve. Bár álcáról itt aligha beszélhetünk, hiszen a videók és infók alapján nyíltan beismerték, hogy mikrotranzakcióra lesz kihegyezve a játék (bolt)...
-
Televan74
nagyúr
válasz
antikomcsi #9 üzenetére
Ha nem veszed meg,nem fogsz találkozni vele!
-
antikomcsi
veterán
Tudom, hogy egy játékról van szó, de akkor is, számomra ez a csirke bomba olyan illúzió romboló, már azt is bánom, hogy itt láttam, de a játékba nekem véletlen se kerüljön elő!
-
XuChi
addikt
A ránk támadó ellenfelek spontán ön gyulladnak ????? Jajj istenem.
-
Televan74
nagyúr
Ez übergagyi. Tényleg ennyire le kell alacsonyítani egy játékot.
Hála az égnek ez csak egy opció.Én nem költök ilyenekre,és remélem más sem teszi.
Mi jöhet még? Nyuszi jelmez,kis kosárkával és sok színben robbanó húsvéti tojásokkal. -
menpee
aktív tag
A visszafogott marhulással nincs bajom (másik szériára utalás, erősen hasonlító extra ruhák), de ez már átment gagyiba. Szerencse, hogy csak opcionális lesz.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Sirandrish #1 üzenetére
Nem az szerintem, inkább pénzért vehető beépített cheatnek mondanám. Ugyanis ezek a kártyák valódi pénzért vásárolhatóak.
-
Sirandrish
legenda
Akár érdekes is lehetne ha nem marhulnák el a csirkebombával
Új hozzászólás Aktív témák
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen program, ami...?
- Yutani: YRHA - Yutani Retró HAngkártyái: IBM mWave
- PlayStation 5
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- BestBuy topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Nők, nőügyek (18+)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Asus TUF A15 FA507NU - 15.6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 8GB - 512GB - RTX 4050 -2.5 év gari
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB játékkonzol extra kontrollerrel garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest