Hirdetés
- Notebookosított mini PC-t leplezett le az AOOSTAR
- Vélemény: más cég lenne az Intel, ha korábban nevezik ki Lip-Bu Tant
- Barátságot teremtene az ARM és az Anti-Cheat rendszere között az Epic Games
- Hamarosan foghatja a kezét a Copilot a játékosoknak
- Az NVIDIA szerint a nagyobb készletek stabilizálják majd az új GeForce-ok árait
Aktív témák
-
Sirandrish
legenda
válasz
Dr. Romano #1495 üzenetére
Hát az sajnálatos
-
Sirandrish
legenda
válasz
Dr. Romano #1490 üzenetére
Azt gondoltam hogy mindenkinek nem lesz jó, de százszor kevesebb a feszkó, szóval jó irányba mozdultak
Amúgy neked mi a gondod?
-
Sirandrish
legenda
Nah örömmel látom hogy beköltözött a nyugaloma topikba. Megérte eszközölni azt a néhány apró változtatást
-
Sirandrish
legenda
válasz
Intruder2k5 #857 üzenetére
Ha tényleg komolyan nem végleges a mostani, akkor a törzstag helyett dobjatok be vagy 3-4 lehetőséget egy szavazásba. Ha jól láttam azzal a ranggal van a legtöbb gond..
-
Sirandrish
legenda
válasz
Fancy-boy #816 üzenetére
Ugye azt ti sem gondoljátok komolyan hogy valaki 20-30 meg akár 50K hsz-nyi semmit ír csak a rang miatt!?
Az lehet hogy az elején mindenki megsürgeti az első 2-300at hogy ne újonc legyen, de hogy mondjuk valaki csak azért gépel le 10K hsz-t hogy mittoménmilegyen, azt erősen kétlem.. -
Sirandrish
legenda
Ez az asszony felhasználója
10+éve regizett, akkor most ő is legyen legalább titán? Igaz hogy 8 éve nem lépett be, de nem baj, mert 10éve regizett...
Azért ez így sántít.. -
Sirandrish
legenda
válasz
Kalandor #725 üzenetére
Félreértettél.
Nem úgy értettem hogy nah bumm elvettétek...hanem hogy azzal sem tudtunk mit csinálni, változás történt, és bele kelett törődni.
Egyébként leírtam hogy erről te, még a TG-s cuccról Intruder értesített...
Ti lennétek a "futárok" a fent említett szösszenetben.Bocsánat ha félreérthető voltam.
-
Sirandrish
legenda
Annyit azért hozzátennék én is, hogy azért mert valaki nem szól hozzá, vagy nem úgy hogy az asztalt csapkodja, attól még nem biztos hogy tetszik neki az új rendszer, csak éppen teljesen feleslegesnek tartja hogy a parttalan vitákkal órákat elb*sszon a saját szabadidejéből.
Vagy épp csak beletörődik csendesen az illető, de az is lehet hogy úgy véli hogy felesleges elmondania a véleményét, mert úgy sem lesz változás...Engem annak idején megtisztelt a PH és kaptam Szakértő rangot, majd egyik napról a másikra, se szü, se beszéd, elvették. Ezután TG lettem 2 számomra nagyon nagyon fontos topikba, majd egy nevetséges félreértés miatt attól is megfosztottak. Mégsem sírtam tele a forumot.
Egyik sem tetszett, az aktuális "futárnak", az első Kalandor, a második Intruder2k5 volt, le is írtam nemtetszésemet, de tovább léptem.Ennyi idő után már bőven megtanultam hogy nincs értelme napokig pörögni valamit.
Nyilván elmondhatja mindenki a véleményét, de ha a válasz nem olyan amilyenben reménykedtünk, attól még nem kell napokon keresztül 20-30 alkalommal leírni ugyanazt újra és újra...Tartom annyira értelmesnek a vezetést, hogy egy hsz is elég ahhoz hoyg felfogja amit mondani szeretnénk, nem kell leírni 100szor.
Értem én hogy sz*r, nekem is az volt mindkét fent említett dolog, de szerintem mindenki számára vannak ennél fontosabb dolgok is...legalábbis őszintén remélem!
-
Sirandrish
legenda
Látom nem sikerült megegyezni
-
Sirandrish
legenda
válasz
Intruder2k5 #408 üzenetére
Önszántából ?
-
Sirandrish
legenda
válasz
Intruder2k5 #379 üzenetére
Még benne vagyok a TOP10be
-
Sirandrish
legenda
Kezdem úgy érezni magam mint pár hónapja mikor arról ment a vita hogy kell-e a jómunkásember rang vagy sem.
Most már a rang mint olyan felesleges sokaknak...Csak így tovább skacok...a jómunkásért is csak egy ember küzdött, és maradt, szóval ne adjátok fel
-
Sirandrish
legenda
Amúgy hogy tudom Jómunkásra rakni magam ha akarom?
-
Sirandrish
legenda
Kemény vagyok mint a titán
Aktív témák
Hirdetés
lo Rangrendszer a Prohardver lapcsaládonEgy rang eléréséhez a regisztráció óta eltelt időnek és a kombinált hozzászólások...
- OLED TV topic
- Parfüm topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kingdom Come: Deliverance I-II.
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Sony Playstation 5 Slim Lemezes 1 év garancia
- Dell XPS 9310 (i7-1185G7/16 GB RAM/512 GB SSD)
- Intel NUC 8i7BEK Mini Desktop
- Új 2K Gamer PC Ryzen 5 7600/RTX 4060 Ti 8Gb/16Gb DDR5/500Gb NVME SSD/750W 2-3Év gari (27% ÁFÁ-s)
- Új 2K Gamer PC Ryzen 5 7600/RTX 4060 8Gb/16Gb DDR5/500Gb NVME SSD/750W 2-3Év gari (27% ÁFÁ-s)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest