- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Apple notebookok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Videós, mozgóképes topik
- CPU léghűtés kibeszélő
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
Aktív témák
-
addikt
Ugyanúgy a kombinált hsz-ek számítanak, vagy lett valami új súlyozás is?
És amúgy jajj lefokozódom.
[ Szerkesztve ]
Rock and stone, to the bone! Leave no dwarf behind!
-
-
.LnB
titán
Szerintem jó lett. Ami kicsit fura nekem, hogy az új tagoknak 2 héten belül háromszor változik a rangjuk. De az rám nem vonatkozik, és nem is zavar.
A rang kalkulátor is frissülni fog? Vagy azt nem ti csináltátok?
Furcsa volt elsőre, hogy kisbetűvel kezdődik a rangom, aztán leesett, hogy a PH! prefix miatt volt nagybetű eddig.
[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
zolee5016
őstag
nah megtörzsölődtem...
Most ugyanúgy gyárthatom a hsz-eket az őstag-ért......ja nem ..nem hiszem,hogy ez bármit is befolyásolna...
viszont az újoncos változtatás eléggé tetszik..és főleg az aprózásnál számíthat valóban...Ha meghalsz,te nem tudod,hogy halott vagy,csak a környezetedben élők tudják..és nekik nagyon nehéz...namost ez a helyzet akkor is: ha hülye vagy---
-
Bird
addikt
Jó lett!
.:A konzolozás körülbelül olyan, mint a Canon / Nikon: amelyiket előbb veszed a kezedbe, azt szokod meg.:.
-
MODERÁTOR
A rang kalkulátor nem hivatalos PH "alkalmazás", így annak frissítésébe nem tudunk beleszólni.
-
twollah1976
őstag
En beszantanam ezt a rangrendszert, a hozzaszolas szamolgatast es a regisztracio talan a regisztracio datumat is.
\m/ Minden lehetséges, kivéve forgóajtón átsíelni... \m/
-
MODERÁTOR
válasz twollah1976 #8 üzenetére
Valamilyen rangrendszer szerintem minden fórumon van, így a PH-nak is megvan a sajátja. Szerintem egyébként jó ha van, ösztönöz az aktivitásra és jutalmazza azt, bár az igaz, hogy néha egyesek hajlamosak megtévedni, és azt gondoljni ha az ő rangjuk magasabb, akkor többet megengedhetnek maguknak az alacsonyabb rangúval szemben. Ez viszont nem a rangrendszer hibája, csak azé az egy-két megtévedt tagé.
[ Szerkesztve ]
-
-
MODERÁTOR
válasz Luck Dragon #10 üzenetére
Bizony, egyrészt szembetűnő ha valaki tényleg friss - 1-2 napos - reg, ami az aprón jól jöhet. Ha csak pár embert nagyobb óvatosságra ösztönöz, már megérte. Másrészt a keveset hozzászólók gyorsabban előre tudnak lépni valamelyest.
Ugyanakkor elismeri azokat is, akik szinte csak az aprón vannak jelen, hozzászólásuk kevés van, így a rangjuk sok év alatt sem fejlődött. Nekem is van személyes ismerősöm aki nagy aprós, 13 éves regje van, így újoncból most Ő is csendes tag lett.
[ Szerkesztve ]
-
.LnB
titán
válasz Intruder2k5 #12 üzenetére
Aprón nem az értékeléseket szoktad nézni? Én inkább arra adok, sőt csak arra. Ez majd a nyereményjátékoknál lesz jó, mikor friss újonc nyeri folyamatosan a fődíjat.
[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
félisten
Jó lett. Végre nem para, hogy egyszer jómunkásember leszek.
-
MODERÁTOR
-
Ármester
Ehh, sose leszek PH! kedvence
Amúgy szerintem jó ötlet volt, rangok se rosszak, a PH előtag nekem kicsit hiányozni fog, az vitt bele egy kis plusz egyediségét.(#6) -secret-
"...de igazából mindegy a rang"
Arcképgyárosnak könnyű„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”
-
elfelejtette
veterán
De azért szerencsére a 0 napos újoncok még mindig tudnak új, teljesen felesleges szakmai topicot nyitni...
"Nem tudom, hogy Mamának vagy Dan hadnagynak volt-e igaza, hogy van-e rendeltetésünk, vagy csak ide-oda sodor bennünket a véletlen, mint a szél, de azt hiszem, kicsit mindkettő igaz." Forrest Gump
-
válasz elfelejtette #18 üzenetére
Még igen...
-
félisten
Végre a jómunkásember fenyegetése nélkül hozzá lehet szólni a hírekhez.
[ Szerkesztve ]
"The rewards of tolerance are treachery and betrayal."
-
.LnB
titán
Az arckép jogosultságok változtak ezzel valamit? (Azon felül, hogy a senior tag rangot tovább tart elérni.)
Nincs olyan terv esetleg, hogy a esetleg a félistenek 2 évente kérhetnek újat?
[ Szerkesztve ]
-
Somatom
veterán
Nem volt ott semmiyen fenyegetés. Csak a privikért volt kár, mert újraregelésnél azt bukta az ember. De, most már ez is elmúlt, nem kell többet újraregelnem. Az egy kicsit fals, hogy akkor most mióta is vagyok a PH -n, meg hány hsz. -t írtam, de végül is mind1.
De, azért kíváncsi lennék rá. Sajnos, elfelejtettem felírni. Vki meg tudná írni, hogy előző életemben mikor regeltem? Köszi![ Szerkesztve ]
Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
kisza25
félisten
azt, hogy hogyan lehet számolni, nem raknátok bele a posztba?
rang kalkulátor
mondjuk itt még a régi rangok vannak[ Szerkesztve ]
Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
.LnB
titán
[link]
A kalkulátor nincs még frissítve. EmberXY majd gondolom megcsinálja valamikor.[ Szerkesztve ]
-
-
MZsoltee
veterán
Arról nincs valami statisztikátok, amiben benne van, hogy az egyes rangokhoz hány felhasználó tartozik?
Érdekes lenne szerintem.A tökéletes nő süketnéma, nimfomániás, és az apjának kocsmája van.
-
-
félisten
Nem árt néha egy kis frissítés, az Újoncok és Csendes tagok különösen jók/kellettek!
Félistenből Nagyúr lettem, de nem bánom, mert jobban tetszik... Titán viszont nagyon béna, nem lehetett volna helyette valami más? Szerencsére azt kb. soha nem fogom elérni....
[ Szerkesztve ]
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
Somatom
veterán
Kicsit utánaszámolva sztem az aktivitást pont nem ösztönzi az új rangrendszer. Akkor is három ranggal feljebb lépnék, ha a következő három évben egyetlen hsz. -t sem írnék.
Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
MaxxDamage
félisten
Furcsa így elsőre, de megszokható.
Kell néha egy kis újítás meg hasonlók és ez a változtatás is egy jó és segítő dolog.◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
palfitom
félisten
válasz MaxxDamage #34 üzenetére
Igen, fura, de szokható.
A PH-előtag nekem is hiányzik...Life is too short to drive boring cars. * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * Szakmai kérdésekkel NE PRIVÁTBAN keress, annak a fórumon a helye! Köszönöm!
-
kalanchoe
senior tag
csodálkoztam, mikor megláttam a nevem alatt az új feliratot.
ez a junior tag nekem nem tetszik, a fanatikus szvsz jobb volt, ettől függetlenül még mindig nem érdekel különösebben, hogy mi van a nick alá írva. -
B-L-A-C-K
titán
Szerintem jó lett, hozzászólások számolása ugyan az maradt?
-
MasterMark
titán
Hogy lehet megtartani a jómunkásembert?
Switch Tax
-
macilaci78
nagyúr
Pont az egyéni arcképek jutottak eszembe nekem is, ami szintén ranghoz van kötve.
Ha jól rémlik, aki már jogosult, 3 évente kérhet cserét, így egy nagyúrnak is megvan ez a lehetősége.Én nettó baromságnak tartom ezt, sok a rang. A korábbi rendszer az aktív tagoknak kedvezett: 2 év alatt nagyúr lehetett egy aktív fórumozó, most elérheti a senior tagi rangot. A korai rangokat is széthúztuk, de a megszokott lelkes újonc rangot könnyebb elérni: beír tíz "tetszik"-et címlapos írás kommentjébe, vár két hetet és kész.
De legalább széthúztuk az elejét is megbélyegezve az ifjakat, hogy vélhetően csaló...Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
Geri Bátyó
addikt
Ha jól emlékszem, az ötleteléskor csak a Lokálnál merült fel, hogy lehetne pontozni, a Blogoknál nem.
A hírhez: Sajnos nekem a törzstag nem tetszik (anno kifejtettem, hogy miért), de jobb nekem sem jutott az eszembe. Ez van. Viszont pár hónapig lehettem őstag! A tempómat figyelembe véve, még 15 év és meglesz megint!
"Ki a büdös istennyila vagy te bohócképű!?" SzŐr Geri, birodalmi poéta és főszakács (:L topic)
-
sgergi
veterán
válasz MasterMark #41 üzenetére
-
SLYM
veterán
Van legenda rangú fórumtárs?
-
veterán
Pedig nagyon vagytam a PH!nagyur rangra, de a nagyur is jo lesz. Csak az a plusz 2000 hsz. Hat nem ebben az eletben lesz...
Addig gyorsítottuk a világot míg mi magunk maradtunk le...
-
Ármester
Az milyen? 30 éve regisztrált, de meg se mukkan?
„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”
-
Geri Bátyó
addikt
Azon gondolkodtam, hogy a régi xxxx tag lettem topicokat zárni kellene, mert erősen aktualitásukat veszítették. Lehet majd csinálni újakat, az új rangokhoz.
(#48) SyMbioTe: kyrabaybee-re és az :L topicra passzolna a csendes legenda!
[ Szerkesztve ]
"Ki a büdös istennyila vagy te bohócképű!?" SzŐr Geri, birodalmi poéta és főszakács (:L topic)
-
.LnB
titán
válasz macilaci78 #42 üzenetére
Megmondom őszintén, hogy én szinte sose nézem a rangot senkinél. Nekem az semmit sem számít. A kommentek tartalma a lényeg. Én is félisten vagyok, aztán mégis sokszor egy idióta.
Sokkal jobban érdekelnek az arcképek. Jó lenne ha lehetne megint 2 évente cseréni, akár egy adott rang felett csak. Mert elvileg az arcképgyárosok túl vannak terhelve. Lehetne nagyobb kiváltság az egyéni, és ezzel díjazni akár a magasabb rangot. Persze az arckép se mond el sokat a felhasználóról, de jó az egyediség.
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Politika
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- iPhone topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest