- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FEJhallgatók
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- OLED TV topic
- Androidos tablet topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- A VBIOS az oka a Radeon RX 9070 és az X99-es alaplapok inkompatibilitásának
- Milyen videókártyát?
- Házimozi haladó szinten
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
MeghaL0L
addikt
Feláll a szerszáma egyeseknek, vagy nem áll, pont nem érdekel. A kulturált véleménynyilvánító társadalom a PH!-t is belepi szépen lassan. Csak nem veszik észre, hogy kutya nem kíváncsi a degenerált véleményükre, de normálisra pedig nem képesek. Ez van.
ON: Valakinek van már a birtokában ilyen ram? Lecseréltem a Fury-m (2133 MHz) egy ilyenre. Nagyon meg vagyok vele elégedve. Sokat dobott a 3200MHz. Igaz kényszer csere volt, mert meg akartam szabadulni az Easy-Shop Kft.-től, ahol vettem a Furyt, mert embertelen amit leműveltek a garanciális csere során. Mindegy, hosszú.
Kérdés: Nektek is darabos az RGB átmenetek? Nem olyan fluidan vált színt szerintem. Ill nem tudom kontrollálni csak akkor, ha olyan lapom van?(Asus Aura, Giga RGB Fusion) Jelenleg egy Z170 Extreme4-ben van, bőven elég lenne, ha egy színben megállna, de erre jelenleg képtelen vagyok.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A620M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB ZALMAN I3 NEO EVGA 850W
- LG 55C2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest