Hirdetés
- CES 2026: akár játszhatunk is az Acer RGB lézerprojektorával
- Iterálunk, iterálunk? DeepCool AK700 Digital processzorhűtő
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- CES 2026: Teljesen szürreális lett az ASUS asztali gamer PC-je
- CES 2026: 1 kHz-es modell is akad az Acer idei monitorkínálatában
- 2026 a GDDR6-os VGA-k éve lesz?
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- Gaming notebook topik
- eGPU tapasztalatok
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
orbano
félisten
"egy 35 watt maximális kimeneti teljesítményt produkáló lejátszóért egy picit azért soknak tűnik."
szálljunk már le a wattokról. mutatok én olyan hifit ekkora teljesítménnyel, hogy sírva fakadsz örömödben, ha valaki neked adja ennyi pénzért...
-
Srodney
senior tag
szerintem nincsen ebben semmi retro

-
Gál István
senior tag
Az $500 valóban enyhe túlzás érte

-
Ma is lehet ilyen Boombox-ot venni,csak ugye össze van nyomva nem divat már az ilyen ház méretű valami
Kb mintha most az utcán elővennéd a Motorola külön aksis "mobiltelefon"-t
Tuti hülyének néznének
-
bigga
aktív tag
válasz
MuzikJunkie
üzenetére
Ez tényleg eredetibb, nem olyan csilivili blingbling mint a TDK cucca.
-
MuzikJunkie
aktív tag
Van azért autentikusabb ghetto blaster is.
Már rég vadászom egy igazira az Ebayen, de ami tetszik az mind amerikai és nem postáznak ide.
-
misx
senior tag
Hát igen, az USB ma már alap.

-
MZperX75
addikt
Na csakhogy leesett nekik! Igy van TDK!
már régóta vártam egy ilyet,manapság már ez a műfaj kiesett,csak fake-et lehet kapni,kimész a strandra és már szól is! király!
pont ilyenről álmodtam,(terveztem is csak nagyon nehéz lett volna 12V aku kb 4kg
a ládába a két sugárzó +1.5kg fejenként +erősítő és 12VA -s az az sztereóban max 20-25W ) -
rauschie
senior tag
válasz
üzenetére
Mondjuk pl. házibuliba akár lehet is létjogosultsága, de akkor is karcsúnak érzem. Valahogy nem látom a célközönséget. Talán gazdag tinik akik minden hétvégén máshova cipelik a 2.1-et? Nem tudom, haveromnak volt egy valami Logitech hangcucca, kb 1/10ed ekkora, tkp. valami mobilra dugható speaker volt, 3 ceruzaelemről ment, osztálykiránduláson vandálkodni jó volt általánosba, de oda ez meg sok és drága. Azt az egyet alá kell írjam, hogy nem csúnya.
-
bigga
aktív tag
Tényleg nem ártott volna egy védőrács a membránokra, meg ez a "shiny" külső eléggé érzékeny lehet, nem hinném hogy a gettokba szánják, a kosárpálya mellé. Ezt inkább a retro dolgok iránt érzékeny sznoboknak ajánlanám, akik ki se viszik még a kertbe se, csak álljon a vitrinbe, 500 dolcsiért meg főleg.
-
rauschie
senior tag
Aránylag ritkán hőbörgök azt hiszem, hogy ez vagy az ennyiért de szar, meg ennyiért 100x jobbat a garázsban, de ez 500 dodóért tényleg _nagyon_ erősnek néz ki. Az eddigiek alapján van benne egy boltilag 20 dolláros mp3 lejátszó memória nélkül, oké, legyen 50, mert OLEDes, meg egy 2.1-es hangrendszer, amikkel nem vagyok képben, de gyanítom, hogy a maradék 400 dolcsiból, mert köré kellett fröccsönteni a műanyagot is, azért aránylag komoly versenyzők akadhatnak. Ha csak nem szól tényleg átlagon felül, akkor ez tényleg egy rossz vicc.
Szerk: Mondjuk nem tudom, a 80'as években mennyibe került a vállon cipelhető ghetto blaster, most meg a gettóban is az Ipod a divat. K*vára remélem, hogy mostantól ezt hallgathatom a villamoson a kihangosított telefonok helyett... -
Ł-IceRocK-Ł
veterán
Igazi gettó fíling, fel a vállra, fux ki, susogós gatya osz' hadd szójjón

-
eclipse006
őstag
Nekem kifejezetten tetszik, de tényleg nem a gettóba való, árát illetve kialakítását illetően...

-
Boxi88
őstag
Huhh
ezt hogy sikerült most kitalálni
Nem hinném, hogy sok fog belőle fogyni... de ne legyen igazam! 
-
hoffman_
nagyúr
Szerintem rohadt jól néz ki ez a cucc

-
Hangszorókon még védőrács sincs,jóvicc...Versenyt lehetne rendezni hogy hány perc mulik el vásárlástól számítva amíg beszakad a membrán

-
Duree
veterán
Jaj nekem,ez se nem szép se nem praktikus,viszont kellöképpen drága.
Több mint 100 ezer forintért komplett házimozit veszek,nem egy ilyen sz@rt -
TESCO-Zsömle
titán
Milyen faszán is mutathat a gettó közepén egy ilyen zongoralakk vacak, kosárlabdázás után, izzadt kézzel össze-vissza taperolva...
A gettóblaszterek lényege anno a mobilitás mellett az volt, hogy bírták is a hurcibálást.
-
Archer
őstag
"A jelek szerint azonban a japán vállalat a visszatérésre készül" - ~500$-ért szerintem ezzel nem nagyon térnek vissza sehova pedig én látnék benne fantáziát na de nem ennyiért.
-
atti_2010
nagyúr
Nem szakadtak bele a mérnökök! a zebra csíkokat hiányolom még róla.
-
janos1988
addikt
Fajin.
-
MMIX
addikt
válasz
KevinMulder
üzenetére
10 C-cell batteries. Talán ez a baby elem

-
atti_2010
nagyúr
Nem tudtam mi hiányzik! Egy ilyen ronda dobozt vártam már!
-
KevinMulder
tag
Hány baby elem kell bele?
Új hozzászólás Aktív témák
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090 - 3 év garancia
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Intel Ultra 5 245K / RTX 3080 10GB / 16GB DDR5 / 1TB SSD!
- Samsung Odyssey G5 C32G55TQWR 32 Ívelt 1000R WQHD Gamer Monitor 6 hó garancia Házhozszállítás
- Samsung Galaxy Note 20 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Bomba ár! Dell Vostro 5490 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

ezt hogy sikerült most kitalálni