Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
audi100td
nagyúr
-
audi100td
nagyúr
válasz
antikomcsi #145 üzenetére
Ja ertem, akkor rosszul tudtam, mondjuk igy is eleg durva, ezt gariban igy is ugyis cserelniuk kellett volna, legalabbis esetemben a lenovo szerviznek, viszont az eleg szomoru, hogy nem hivtak vissza a gepeket, ha lejar a gari es elojon a hiba, cseszhetem az egeszet, de hat nincs min meglepodni.
Remelem az intel korrekt modon fogja intezni a dolgot, midnenesetre az mar jo jel, hogy a boltokbol visszahivtak az erintett alaplapokat, kulfoldon sem rendelheto mar a webshopokban (pl. ausztria).
-
audi100td
nagyúr
válasz
antikomcsi #130 üzenetére
Akkor valamit felreertettem, azt hittem a hibas noti gpu-kra gondolsz, amugy ott sem volt valami oke, mert joval atlagon felul volt a hibaarany (meg ha sunyi modon nem is ismertek el) es tudtommal kesobb kiadtak egy javitott valtoztot, olyan is remlik mint ha jogi nyomas hatasara nehany honapig csereltek is volna az erintett gepek alaplapjait, de aztan felhagytak vele, mert ra jottek ez igy nem jo uzlet. Minden esetre nagyon szemet dolognak tartom, tobbek kozt ezert nem is vettem Quadro-s T61-et, elvagyok a GMA-val is, csak ne halljon meg nekem, ha ez bekovetkezne es lejar a gari, kukazhatnam az egesz gepet, egyszeruen nem erne meg javitatni.
-
audi100td
nagyúr
válasz
antikomcsi #125 üzenetére
Ugy tudom akkor nem hivtak vissza a gepeket, pl. a T61-es ThinkPad-ek Quadro vga-i is erintettek az "nV bug"-ban, megis csak akkor cserelik az alaplapot, ha az mar tenyleg meghibasodott. Ebbol kiindulva az intel meg viszonylag korrektul all a dologhoz, de majd kiderul, az nV meg csak be sem akrta eleinte ismerni a hibat ha jol emlekszem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Az Intel nem tervezi az összes leszállított és értékesített termék kicserélését.
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen házat vegyek?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Minden ami hőszivattyú
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Politika
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Egy vagyont költ humanoid robotokra az egyik kínai EV-gyártó
- További aktív témák...
- Asus P5KC alaplap, Xeon procik fogadására felkészítve.
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Bontatlan epox lap
- BESZÁMÍTÁS! 32GB G.SKILL Trident Z Royal 3600MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 32GB G.SKILL Trident Z5 RG 8000MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest