Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peak
addikt
válasz
audi100td #238 üzenetére
Pontosan ez fog történni.
De ez ismét hangsúlyozom, hogy független bármilyen gartól vagy szavatosságtól, ha a disztributor/importőr egyszerűen visszahivja a termékeket.
Technikailag nem történik garanciális ügyintézés, legalábbis az én ismeretségi körömben, hanem egyszerűen egyszerű azonnali visszavásárlás.
Ez a legtisztább és a leg vásárló barátabb hozzáállás, én ezt is preferálom! -
válasz
audi100td #134 üzenetére
Arra gondolok, de nem a gpu volt hibás, hanem a forrasz anyag összetétele nem volt megfelelő, amivel a nyákhoz rögzítették a lapkát. Ezért leolvadtak szerencsétlen esetben, és ez nem kedvezett a képi megjelenítésnek
. Olyan próbálkozások voltak, hogy driverből megemelték a venti fordulatot, ahol lehtett. Amúgy gari időn belül mindet cserélték ami tönkre ment, az nem szép ebben, hogyha gari idő után megy tönkre akkor szivacs, hiába a hibás szériából való a gép.
-
válasz
audi100td #127 üzenetére
Én meg úgy emlékszem egész sorozatokat cseréltek le, persze sajnos nem azokat amik már el voltak adva, azokat csak meghibásodás esetén cserélték, olyan kondiciókkal, ahogy ez esetben is kitalálták.
Azt a hibát nem ismerték el, hogy hibás a chip, hisz nem is volt az, persze ez engem sem vigasztalt volna, ha nyáron leolvadt volna a chipsetem a notiban az alaplapról.
Lehet csűrni-csavarni a szavakat akárhogy, ha a végeredményként pont a mi cuccunk sz@arik be. Én nem örülnék, ha pont a hibaszázalékba tartoznék.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Az Intel nem tervezi az összes leszállított és értékesített termék kicserélését.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest