Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• hugo chávez

aktív tag

válasz dezz #220 üzenetére

"A többi esetben az lett volna a legtisztább, ha az Intel bejelenti, hogy felkérte az alaplapgyártókat a hibás alaplapok visszahívására, természetesen állva a költségeiket. Így előzhették volna meg leginkább a további bizalomvesztést."

Ööö, lehet, hogy én nem értelmezek valamit jól, de nem ezt csinálja az Intel, vagyis, hogy az összes olyan lapot visszahívja, ahol ez a hiba a jövőben problémát okozhat? Ugyanis a hírben szerintem pont ez szerepel: "Az Intel az adatok alapján eddig 8 millió hibás lapkát szállított le, ám Steve Smith elmondta, hogy a visszahívás nem minden termékre vonatkozik. A kivételt többnyire a mobil masinák képezhetik. Mivel a notebookokban ritkán használnak a gyártók két SATA portnál többet, így alkalmazható a két darab 6 Gbps-os interfész is. Ilyen esetben a hibás vezérlőhöz tartozó portok nincsenek használatban, azaz probléma nem befolyásolja a működést."

Persze, feltételezem, hogy a már értékesített alaplapok végfelhasználói árában lévő profitot nem fogja az Intel megtéríteni (miért is tenné, neki ahhoz semmi köze), ezért elképzelhető, hogy néhány alaplapgyártó, vagy viszonteladó húzódozni fog a cserétől, de ez szerintem nem az Intel sara.

• Peak

addikt

válasz dezz #220 üzenetére

Ebben igazad van, de a törvény az törvény.
    Minden felhasználó mosolyogva udvarisan "követelheti" a cserét a vásárlás helyén, és magasról tojhat a sanda pillantásokra, hiszen ha 6 vincsit akar használni a gépében akkor nincs miről beszélni.
    Azt hiszem nagyobb a füstje az egésznek, mint a lángja.

Bocsáss meg, de azt hiszem triviális, hogy nem a jogosan aggodó kultúrált fórumozókról van szó sosem. Remélem egyetérthetünk azzal is, hogy a fórumok látogatóinak nagyon nagy része nem a saját rendszerért aggódó emberből áll, hanem az okoskodó és amúgy rosszindulatú, kárörvendő fajtából, akik ráadásul a kereskedőket és viszonteladókat előre elítélve kárognak, előítéletesek és sztereotipiákra alapozva lehúzzák őket. Agressziv sosem vagyok, nem kenyerem, de a szólásszabadság jogán, pont ahogy ők is, kifejezhetem véleményem arról, amit gondolok a tevékenységükről.

És akkor azt hiszem mindezt túltárgyaltuk és a továbbiakban nem kell tovább ezen kattogni.
    Köszönöm a megértésed és együtműködésed, mindenki együtműködését.

Új hozzászólás Aktív témák