Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
hugo chávez
aktív tag
"A többi esetben az lett volna a legtisztább, ha az Intel bejelenti, hogy felkérte az alaplapgyártókat a hibás alaplapok visszahívására, természetesen állva a költségeiket. Így előzhették volna meg leginkább a további bizalomvesztést."
Ööö, lehet, hogy én nem értelmezek valamit jól, de nem ezt csinálja az Intel, vagyis, hogy az összes olyan lapot visszahívja, ahol ez a hiba a jövőben problémát okozhat? Ugyanis a hírben szerintem pont ez szerepel: "Az Intel az adatok alapján eddig 8 millió hibás lapkát szállított le, ám Steve Smith elmondta, hogy a visszahívás nem minden termékre vonatkozik. A kivételt többnyire a mobil masinák képezhetik. Mivel a notebookokban ritkán használnak a gyártók két SATA portnál többet, így alkalmazható a két darab 6 Gbps-os interfész is. Ilyen esetben a hibás vezérlőhöz tartozó portok nincsenek használatban, azaz probléma nem befolyásolja a működést."
Persze, feltételezem, hogy a már értékesített alaplapok végfelhasználói árában lévő profitot nem fogja az Intel megtéríteni (miért is tenné, neki ahhoz semmi köze), ezért elképzelhető, hogy néhány alaplapgyártó, vagy viszonteladó húzódozni fog a cserétől, de ez szerintem nem az Intel sara.
-
Peak
addikt
Ebben igazad van, de a törvény az törvény.
Minden felhasználó mosolyogva udvarisan "követelheti" a cserét a vásárlás helyén, és magasról tojhat a sanda pillantásokra, hiszen ha 6 vincsit akar használni a gépében akkor nincs miről beszélni.
Azt hiszem nagyobb a füstje az egésznek, mint a lángja.Bocsáss meg, de azt hiszem triviális, hogy nem a jogosan aggodó kultúrált fórumozókról van szó sosem. Remélem egyetérthetünk azzal is, hogy a fórumok látogatóinak nagyon nagy része nem a saját rendszerért aggódó emberből áll, hanem az okoskodó és amúgy rosszindulatú, kárörvendő fajtából, akik ráadásul a kereskedőket és viszonteladókat előre elítélve kárognak, előítéletesek és sztereotipiákra alapozva lehúzzák őket. Agressziv sosem vagyok, nem kenyerem, de a szólásszabadság jogán, pont ahogy ők is, kifejezhetem véleményem arról, amit gondolok a tevékenységükről.
És akkor azt hiszem mindezt túltárgyaltuk és a továbbiakban nem kell tovább ezen kattogni.
Köszönöm a megértésed és együtműködésed, mindenki együtműködését.
Új hozzászólás Aktív témák
ph Az Intel nem tervezi az összes leszállított és értékesített termék kicserélését.
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- WD My Cloud NAS
- Milyen TV-t vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ma este várható a Rainbow Six Siege X bemutatkozása
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Konteó topic
- E-roller topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 32GB G.SKILL Trident Z Royal 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- 2x 16 GB Kingston Fury DDR5-ös RAM leárazás!!!
- ASUS PRIME Z270-A + Intel(R) Core(TM) i7-6700 CPU 3.4 GHz + 16Gb DDR4 RAM
- G.SKILL Trident Z5 RGB 32GB (2x16GB) DDR5 7200MHz
- Gigabyte Z390ud + i3-9300!!! Beszámítok!!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest