Hirdetés
- GeForce RTX 5080-nak álcázott 5060-at kapott egy pórul járt vásárló
- A SteamOS helyett Bazzite felé fordul a GPD
- Pofonegyszerűvé teszi az AI-t az új AMD Software
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Melyik tápegységet vegyem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Silenzio
addikt
Nem szoktam sztárolni a regényeket a filmek ellenében, de ezúttal megteszem. A Legenda vagyok regény (az 1950-es években írták) sokkal mélyebb, jobb.
Továbbá az első, 1964-es filmváltozat, a világ kb. első modern zombifilmje, Az utolsó ember a Földön is köröket ver a Will Smith-filmre sztoriban, mélységben. Az első amerikai feldolgozás, az Omega Man is hangulatosabb.
A Legenda vagyok addig volt jó, míg Smith a kutyával téblábolt New Yorkban - bár az meg túlzó volt. Az alatt a pár év alatt a nagy almából nem válik dzsungel. A film második fele totál felszínes és gagyi katyvasz volt erőltetett, önfeláldozásos happy enddel és gagyi CGI szörnyekkel, ami azért érthetetlen, mert hozott anyagból dolgoztak, és ott minden szépen meg volt írva. Hüpp. Terminátor 4 flesse van a dolognak, egy "megfelelő" forgatókönyv minden igyekezetet el tud rontani. A T4-énél én is jobbat írnék. A '90-es évek végén Hollywoodot megtámadta egy félelmetes baktérium, ami tönkretette a forgkönyvírók szürkeállományát.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- GeForce RTX 5080-nak álcázott 5060-at kapott egy pórul járt vásárló
- A SteamOS helyett Bazzite felé fordul a GPD
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- Arc Raiders
- Autós topik
- Fülbemászó belépővel készül a ChatGPT a hardverpiacon
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Formula-1
- EAFC 26
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 7600X / 32GB DDR5 / RTX 4060 / 500GB SSD + 1TB HDD
- Asus ROG Ally Z1 Extreme 2026.11.03-ig garis karcmentes üvegfóliás dobozos jó microSD olvasóval!
- ASUS Geforce GTX1060 OC 6GB
- Dell Latitude E6540 (i7 4 th.gen, 250 ssd, 8 GB, FHD, 2 GB Radeon) AkciÓÓ
- Gigabyte GeForce GTX 1050Ti 4 GB ! AkciÓÓÓ
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Macbook Air M3 15" 8GB 512GB 100%
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B760M i7 12700 32GB DDR4 512GB SSD RX 7800 XT 16GB LianLi Lancool 216 ARGB 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- TP Link HS100 Távolról vezérelhető Wi-Fi-s dugalj (Smart Plug)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs