- Genius SW 5.1 Home Theater
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Apple MacBook
- Derekas áremelést jelentett be az ASUS
- Házimozi belépő szinten
- Idővel a képgenerálást is megkapja a PlayStation
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Silenzio
addikt
Nem szoktam sztárolni a regényeket a filmek ellenében, de ezúttal megteszem. A Legenda vagyok regény (az 1950-es években írták) sokkal mélyebb, jobb.
Továbbá az első, 1964-es filmváltozat, a világ kb. első modern zombifilmje, Az utolsó ember a Földön is köröket ver a Will Smith-filmre sztoriban, mélységben. Az első amerikai feldolgozás, az Omega Man is hangulatosabb.
A Legenda vagyok addig volt jó, míg Smith a kutyával téblábolt New Yorkban - bár az meg túlzó volt. Az alatt a pár év alatt a nagy almából nem válik dzsungel. A film második fele totál felszínes és gagyi katyvasz volt erőltetett, önfeláldozásos happy enddel és gagyi CGI szörnyekkel, ami azért érthetetlen, mert hozott anyagból dolgoztak, és ott minden szépen meg volt írva. Hüpp. Terminátor 4 flesse van a dolognak, egy "megfelelő" forgatókönyv minden igyekezetet el tud rontani. A T4-énél én is jobbat írnék. A '90-es évek végén Hollywoodot megtámadta egy félelmetes baktérium, ami tönkretette a forgkönyvírók szürkeállományát.
Új hozzászólás Aktív témák
- Genius SW 5.1 Home Theater
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Építő/felújító topik
- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- OTP Bank topic
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- Gigabyte Aorus Master 16 //OLED // RTX 5090 // Számla // Garancia //
- Adata XPG Lancer Blade Memória, 32GB (2x16GB) DDR5, 6000MHz CL30 kit (2028.07.25-ig PCX GARI)
- SAPPHIRE RX 7700 XT PULSE GAMING 12G GDDR6 (2028.07.25-ig PCX GARANCIA)
- Hyte Y60 Distro eladó
- Dell Latitude 5570 laptop (i5, 8 GB, 240 NVME Samsung SSD)
- Samsung Galaxy A33 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- AKCIÓ! 2TB Sandisk Extreme Portable V2 külső SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- LG UltraGear 27GR95QE-B 240 Hz OLED 2560x1440 Gamer Monitor 6 hó garancia Házhozszállítás
- Xiaomi 17 Ultra Starlit Green 512GB használt karcmentes garancia 2029.03.05.-ig + Photographer Kit
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest