Új hozzászólás Aktív témák
-
Silenzio
addikt
Nem szoktam sztárolni a regényeket a filmek ellenében, de ezúttal megteszem. A Legenda vagyok regény (az 1950-es években írták) sokkal mélyebb, jobb.
Továbbá az első, 1964-es filmváltozat, a világ kb. első modern zombifilmje, Az utolsó ember a Földön is köröket ver a Will Smith-filmre sztoriban, mélységben. Az első amerikai feldolgozás, az Omega Man is hangulatosabb.
A Legenda vagyok addig volt jó, míg Smith a kutyával téblábolt New Yorkban - bár az meg túlzó volt. Az alatt a pár év alatt a nagy almából nem válik dzsungel. A film második fele totál felszínes és gagyi katyvasz volt erőltetett, önfeláldozásos happy enddel és gagyi CGI szörnyekkel, ami azért érthetetlen, mert hozott anyagból dolgoztak, és ott minden szépen meg volt írva. Hüpp. Terminátor 4 flesse van a dolognak, egy "megfelelő" forgatókönyv minden igyekezetet el tud rontani. A T4-énél én is jobbat írnék. A '90-es évek végén Hollywoodot megtámadta egy félelmetes baktérium, ami tönkretette a forgkönyvírók szürkeállományát.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vicces képek
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Xbox tulajok OFF topicja
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Audiokultúra - Hi-Fi-ről hifisen
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Milyen RAM-ot vegyek?
- További aktív témák...
- Gainward 4060Ti Ghost 8GB / 11 Hónap Alza.hu Garancia / Beszámítás OK!
- BONTATLAN Új Ipad 10th , 11th Minden szín 1év hivatalos Apple Garancia AZONNAL ÁTVEHETŐ DEÁK TÉRNÉL.
- BONTATLAN Új Iphone 17 256-512GB Minden Szín 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehet
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Eladó SteelSeries Apex 3 gamer billentyűzet, új!
- SK Hynix 32GB DDR4 2666MHz PC4-21300 laptop RAM
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s G1 - i7-10G I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Bomba ár! HP Elitebook 8570W - i7-3740QM I 16GB I 500GB I 15,6" FHDI Nvidia I Cam I W10 I Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest