Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Silenzio

addikt

válasz kenny123 #22 üzenetére

Nem szoktam sztárolni a regényeket a filmek ellenében, de ezúttal megteszem. A Legenda vagyok regény (az 1950-es években írták) sokkal mélyebb, jobb.
    Továbbá az első, 1964-es filmváltozat, a világ kb. első modern zombifilmje, Az utolsó ember a Földön is köröket ver a Will Smith-filmre sztoriban, mélységben. Az első amerikai feldolgozás, az Omega Man is hangulatosabb.
    A Legenda vagyok addig volt jó, míg Smith a kutyával téblábolt New Yorkban - bár az meg túlzó volt. Az alatt a pár év alatt a nagy almából nem válik dzsungel. A film második fele totál felszínes és gagyi katyvasz volt erőltetett, önfeláldozásos happy enddel és gagyi CGI szörnyekkel, ami azért érthetetlen, mert hozott anyagból dolgoztak, és ott minden szépen meg volt írva. Hüpp. Terminátor 4 flesse van a dolognak, egy "megfelelő" forgatókönyv minden igyekezetet el tud rontani. A T4-énél én is jobbat írnék. A '90-es évek végén Hollywoodot megtámadta egy félelmetes baktérium, ami tönkretette a forgkönyvírók szürkeállományát.

Új hozzászólás Aktív témák