- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen alaplapot vegyek?
- Asztrofotózás
- Egérpad topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Androidos fejegységek
- Gaming notebook topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kaiku
senior tag
Hát szerintem idehaza nem lesz nagy sikere, mivel tapasztalatom szerint a legtöbb X360 tulaj hekkelt géppel nyomul akik nem vesznek eredeti játékot mivel nem alkalmas multira. Az X1-hez meg eredeti X360-as játék kell. Ha pedig van valakinek egy régi hekkelt X360-asa annak meg elfér az X1 mellett.
-
pzstm
titán
válasz
Döglött Róka #45 üzenetére
persze.
Weben megveszed a játékot, s ha az benne lesz abban a bizonyos listában valaha is, akkor máris játszhatsz vele
-
Sinesol
veterán
Inkább lenne már valami tényleg értelmes,minőségi nextgen játék One-ra. Nem tudom ki hogy van vele, de engem az uj címek érdekelnek, nem pedig azért hogy régi 360-as játékokkal játszak.
Most ez a hír persze nagy öröm, de lényegében arra szolgál hogy pár hónapra megint betömjék a szánkat valamivel, hogy ne arra figyeljünk hogy nextgen helyett továbbra is bukdácsolnak a játékok.
Na de mindegy legalább a 360-as játékokat szintje már magabiztosan fut... -
GeryFlash
veterán
Mi olyan vicces?
1.) Hogy erősebb a PS4 mint az X1? Ez tény.
2.) Az, hogy több embernek van Magyarországon (meg úgy az egész világon) PS4-e mint XBox-a, ezért nagyobb eséllyel tud velük multizni?
3.) Vagy hogy az emuláláshoz valóban erős gép kell? Torrenten anno fent volt a ps3-as F1 2008, bőven erősebb gép kell hozzá mint az F1 2014-hez. -
mrhitoshi
veterán
fúúú Mennyi pénzbe fog ez kerülni a MS-nak. Aztán majd meglátjuk mi haszna lesz.
Nagyon befürödhetnek vele, akármennyire is vérengzenek a játékosok azon, hogy miért nem tudnak játszani a régi játékokkal. -
Végre egy igazán jó hír az XBOX ONE házatájáról.Nem nagyon bővelkedtünk benne idáig.
-
Sennalacy
aktív tag
A hír szerint további játékok is viszonylag könnyen portolhatóak lesznek.. nem kérdezi meg senki, hogy akkor mi tartott ennyi ideig? Anno azt "hazudták", hogy ez az eltérő konzol alapok miatt nem megoldható, és lám mégis. Ennyi ideig tartott míg kiszórták a már legyártott 360-akat?
-
nofi
addikt
-
válasz
Plazmacucci #7 üzenetére
Szóról szóra ugyanez jutott eszembe.
-
KikiGames
tag
Amúgy is ki lehetett kapcsolni hogy induláskor az jöjjön be, sőt ami azt illeti én teljes mértékben kikapcsoltam és töröltem az egész metro felületet.
Egyébként én arra értettem hogy a Microsoft ugyanúgy erőlteti az OP. rendszerét másokra, például a DirectX 12-vel. Az E3-on is bemutattak pár játékot ami Xbox One és Windows 10 exluzív volt, szóval... -
nofi
addikt
válasz
KikiGames #26 üzenetére
Igen, de ahogy látom legalább sikerült ezt a csempés mizériát a megfelelő mennyiségben és módon megoldani benne. Nem azzal van bajom, hogy vannak csempék egy oprendszerben, hanem, hogy totál kettészakadt a desktop és a programok egy része, ráadásul még eltüntetni sem lehet - de legalább már induláskor nem kell néznem.
-
h-yle
addikt
Értem amit mondasz, értem azt is mi a problémád ezzel a megoldással, de attól még az emulátor definíciója nem az, hogy lemezről offline futtat dolgokat.
Az emulátor egy olyan program ami lehetővé teszi az adott rendszeren egy másik rendszerre írt alkalmazás futtatását. Hogy a futtatott kódot letöltöm, vagy lemezen van az mind1. Amit az MS csinál az az emuláció optimalizálása, ilyen PC-s "igazi" emulátoroknál is van, pl.: PS-PS2 emulátoroknál is optimalizálják a rendszert adott játékokra, nem a futtatott kódot, hanem azt, hogy hogyan futtatja, emulalája a szoftver az eredeti HW-t. Erőből nem lehet mindent megoldani, pl. MGS-el évekig nem tudtam emulátorral játszani, mert egyik emu se tudta futtatni, hiába volt 10x erősebb a PC-m mint anno egy PS.Most viszont egy relatíve "gyenge" HW-en kellett megoldani az XBOX360 emulációt, (vs. milyen vasak kellenek PC-n PS és PS2 emuhoz) emiatt biztos hogy programonként kell optimalizálniuk, hogyan fut a rendszer.
-
BatchMan
senior tag
Emulátor: bármilyen lemezen lévő programot azonnal lejátszik, akár off-line, vidéken a nagymamánál is.
Wrapper: MS átforgatja a kódot, optimalizálja, és letölthetővé teszi. Egy mobilnetes kapcsolattal vidéken már elég gázos. Amit nem forgat át, arra meg hibaüzenetet ad.
30+ eredeti játékomból mind át lesz forgatva?
Ugyanazokra a szerverekre enged be? (tudok a 360-as haverral játszani)? -
-
DithenS
senior tag
Jó az Xbox One csak az a baj hogy gyengébb mint a PS4 amit én észreveszek pár játéknál.
Aztán ott van hogy Európa inkább PS4-es így ha mondjuk magyarokkal akarnák multizni,akkor PS4-el nagyobb esélyem lenne,főleg hogy a magyarok mostanában eléggé körültekintő így biztos hogy a PS4-et veszik mert mindenhol azt írják fórumokon.
Aztán ott a Kinect amit megtaníthatnának még pár nyelvre,aztán fel lehetne használni a Cortanában vagy mi az W10-en.
Emulátorokkal meg nem az a baj hogy erős gép kell hozzá? -
BatchMan
senior tag
Az Úr adta, az Úr elvette. Nagyon bizalmatlan vagyok a dologgal kapcsolatban. Ez amolyan kegyelemkenyér, egy szolgáltatás, amit bármikor kikapcsolhatnak, hogy pl. "úgyse használja már senki". Off-line meg nem is működik - gondolom.
Korrektebb lenne, ha lehetne egy (akár fizetős) emulátort letölteni. -
Polllen
nagyúr
Ez nagyon jó hír!
-
bteebi
veterán
Na végre! Máris jóval vonzóbb lett az Xbox One mindenkinek - nekem is, pedig nem volt 360-am se. Ezek után lehet, hogy érdemes lenne majd benevezni az 1 terás változatra
.
"A redmondi óriáscég szerint a fejlesztőknek lényegi munkája nincs, de szükséges az engedélyük ahhoz, hogy a Microsoft lehetővé tegye az adott játék futtatását Xbox One-on."
Kérdés, hogy vajon lehet-e érdekük az inkompatibilitás. Sajnos minden bizonnyal igen, mert akkor a gémer kénytelen lenne megvenni a One-nal kompatibilis új kiadást.
-
BatchMan
senior tag
Nem értem miért félnek beletenni a One-ba egy normális emulátort. Rövid távon biztos bevételkiesés, de ha már ott figyel a One, csak előbb utóbb csak veszek bele valami játékot. Marad a 360 és tartsák meg a One-jukat!
-
Live játékok is menni fognak?
-
Ennek nagyon ideje volt már.
-
-
törölt tag
Ezzel mondjuk pár millió vásárlót biztosan szereznek, főleg aki még nem váltott...
-
nofi
addikt
Ha ez nem győz meg egy halom játékost aki eddig hezitált, akkor nem tudom mit kellene még ígérnie a Microsoftnak. Sokkal szimpatikusabb ez a Microsoft, mint a pár évvel ezelőtti, aki rá akarta erőltetni a gamerekre a Kinectet, a fél világra Windows 8-at és mindenkire az akkoriban szinte nulla támogatottságú Windows Mobile-t.
Még több ilyen korrekt lépest! -
tDr1v3r
veterán
A Mass Effect már települ is nálam.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Talán az E3 egyik legnagyobb bejelentése.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A Microsoft bejelentette a régóta várt visszafelé kompatibilitást, amely a Sony megoldásával ellentétben nem a felhőre épít.
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen alaplapot vegyek?
- Asztrofotózás
- Egérpad topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Óvodások homokozója
- sziku69: Szólánc.
- Milyen TV-t vegyek?
- Sorozatok
- További aktív témák...
- Google Pixel 9 Pro készülékek 128gb / 256 gb / 512gb - Szép állapot, garancia, akár beszámítással
- Xiaomi Poco X7 Pro 5G 12/512gb - Makulátlan, garanciális, akár beszámítással
- Xiaomi 14T Pro 12/512gb - Makulátlan, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S25 12/256gb - Újszerű, akár beszámítással
- Eladó Cooler Master Masterliquid ML240L V2 RGB
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Rampage SHIVA CM 750W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 Seasonic 650W
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest