- Csütörtökön jön a Redmi Pad 2
- Radeon RX 9060 XT VGA-k az ASRock elképzelése szerint
- Milyen egeret válasszak?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- Szinte megfizethetetlenül magas lesz a TSMC A14-es node-jának ára
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Egységesítené a frissítések kezelését a Microsoft
Új hozzászólás Aktív témák
-
westlake
félisten
itt leirtam, hogy a 4870 x2 magjai 3d performance modban ~ 1.25 voltot, 2d powersave modban 1.05 voltot kapnak (vagyis kellene, hogy kapjanak).. ez azt jelenti, hogy a ket profil kozott 0.2 voltnyi kulonbseg van..
en szivbol remelem, hogy az uj ati kartyakon (vagy legalabbis a 4890-en) profin megoldjak ezt a problemat.. gondolom senki nem orul annak, ha a videokartyaja uresjaratban is zabalja az aramot.. (nem a penzro van szo, de engem rettentoen bosszantott, amikor kiderult, hogy a 4870 x2 2d powersave profilja ennyire nem hatekony)mod: ha a ph megfelelo emberei ugy akarjak, akkor az uj kartyak benchmarkolasaval egyutt megcsinalok egy komplett fogyasztasmerest is.. (fogyasztas, profilok, feszultsegek)..
-
westlake
félisten
ha egy termek ugy jon ki a gyartosorrol, hogy alig fogyaszt kevesebbet idle allapotban, mint terhelten, akkor szerintem az egy elsietett (elhibazott) konstrukcio.. nem azt mondom, hogy ezek a kartyak olyanon (csak a 4780 x2-t probaltam ki, de arrol megvan a velemenyem), mivel meg nem volt a kezemben se 4870, se 4890.. az idle allapotban valo alacsonyabb fogyasztas ugyanugy hozza tartozik egy jo kartyahoz, mint az elfogadhato sebesseg..
mod: az amd neve a szambol itt csak a procikkal kapcsolatban hangzott el -
westlake
félisten
huhh.. nekem azert ez is eleg problemasnak tunik.. ezek utan tenyleg kernem kellene valahonnan egy ilyen kartyat, hogy kiprobaljam a mukodeset.. ha a memoriak sebessege nem csokken, akkor valoszinuleg a feszultseguk sem.. mar csak arra lennek kivancsi, hogy a gpu kevesebb feszt kap-e, ha nem kap "terhelest"..
#81: mindenben igazatok van, en tevedtem.. errol a temarol itt biztos nem fogok tobbet eszmecserelni
#82: leultem, 1-es..
-
westlake
félisten
en az oprendszerig altalaban el sem akarok jutni, csak ha nagyon muszaly.. nem gondolnam, hogy ez az alaplapgyartok hibalya lenne..
#78: en orulok neki, hogy nalatok jol mukodik a dolog.. jol remlik, hogy a 6715b-ben sempron procik vannak? (most nincs kedvem leirasokat olvasgatni) foleg a "ketmagos" amd-s gepekkel nem vagyok kibekulve.. most nincs kedvem leirasokat olvasgatni.
nem gerjesztek semmifele "hangulatot", pusztan csak a velemenyemet mondtam el (mint mindenki mas is) -
-
westlake
félisten
agyergorcsot ne kapjal mar.. a hosszu elet titka stresszmentesseg.. nem igazan erdekel, hogy amd-s gepekhez milyen progik vannak, mivel nem hasznalok (egy ideje) amd-s gepet.. arrol meg inkabb nem mondanek velemenyt, hogy vajon miert is kell egy ilyen egyszeru dologhoz program
#69: ugy tudom, hogy a legutolso informacio az, hogy az ati kijon a 4890 x2-vel (csak legyen gyorsabb a gtx 295-nel).. vagy azota vannak ujabb infok?
-
westlake
félisten
en csak abban remenyedem, hogy tenyleg kihozzak a 4890 x2-t, es remelhetoleg azok mar egy fejlettebb powerplay-el mukodnek majd (esetleg powerplay3).. gondolom a 4870-nek egymagossagabol adodoan nem voltak ilyen jellegu problemai.. egyre jobban erdekel, hogy a 4870-nel milyen hatekonyan mukodik a 2d powersave profil...
-
westlake
félisten
figyeljetek jobban.. en egy szoval sem mondtam, hogy ez az amd hibaja.. en arra reagaltam, hogy valaki szerint az amd-s gep a legjobb valasztas.. szeritnem meg nem, es le is irtam, hogy miert.. ne azt olvassatok ki mas mondandojabol, amit ki szeretneket olvasni
a amd procis gepek idle allapotban olyan meleget okadnak ki magukbol, mint az intel gepek full load-ban.. (mondjuk ez meg ugyebar a hoatado elem gyartojanak a hibaja, vagy ismet a hp-e.. nem tudom eldoteni)
#63: minden bizonnyal..
mod: isten ments, hogy intel vs. amd flamestorm-ot generaljak, ugyhogy itt hanyagolom is a temat
-
westlake
félisten
biztos nem azert vettek vissza sok inteles gepet, mert sokat is adtak el
most konkretan nem arra gondoltam, hogy milyen szazalekban hoznak be intel, es amd gepeket, hanem arra, hogy egy amd-s gep annyira szarul van megtervezve, hogy az mar szegyen.. persze en csak a hp vonalrol tudok beszelni..
-
westlake
félisten
es mekkora szivas lesz, ha kiderul, hogy a 4890 tenyleg csak ~ 10%-al gyorsabb az elodjenel (+70$-ert)
mod: jo lenne mar egy olyan tetsztet is latni, ahol az eredmenyek indokoljak ezt a tobbletkoltseget.. bar az ati-nak vegulis teljsen mindegy, mit ad el, ha a juzerek kifizetik ezt az osszeget.. mindamellett en egy kicsit tulzasnak tartom, hogy ennyire nagy lenne az igeny a kartyakra..
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Nincs még weboldala, vagy szeretne újabbat? 50.000-ért teljes oldalt kap
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- IBM/Lenovo Thinkpad T60
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest