Hirdetés
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- CES 2026: Visszatér a legjobb Expertbook
- CES 2026: A legjobb volt, az is marad? Itt a Zenbook A14 második generációja
- CES 2026: akár játszhatunk is az Acer RGB lézerprojektorával
- Iterálunk, iterálunk? DeepCool AK700 Digital processzorhűtő
- Pánik a memóriapiacon
- Mini-ITX
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- Xboxhoz dizájnolt, ultrarövid vetítőtávú lézerprojektor a Hisense-től
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Házimozi haladó szinten
- Apple MacBook
Új hozzászólás Aktív témák
-
Thrawn
félisten
Kár, hogy nem olvasható a hírben miszerint a tízezernyi(!) hiba kijavítása után már csak 700 van benne ami még javításra vár
Mellesleg a béta 1 tegnap óta több nyelven is elérhető... -
djyuri
őstag
HY
nekem a 2-vel is van egy alapvető problémám
előszőr is nem alap konfigom van...dualcore3Ghz ,2 csiga ram...stb...és youtube nézéskor (nem kell teljes képernyő sem) ha pl bezárom az msn-t (vagy kijelentkezek,mint előbb is tettem) ,akkor megugrik,megakad,egy pillanatra megszakad a lejátszás....IE-nél ez hibátlan.Meg ami érdekes csupán
-->> A IE-ben és a rókában is törli a sütiket a vírusírtóm....namost...az IE-ben a djyuri-s bejelentkezéseim megmaradnak (travian)...és be is tok lépni,szal nem kell beírni a jelszót...de rókában is ott van ám,de állandóan megkérdezi,hogy tárolom e a jelszót...pedig be van írva,szal beírta magától,de azért tárolom-e...szal ez a megkérdezés aggaszt,azaz kidegel,hogy mindig ott van az az előurgó ablak...jah meg ugye travianban három falube lehet belépni..(sitterkedés)...a többit érdekes módon törli mind az IE és mind a róka...de upp neki

-
t72killer
titán
Okés, bétában mindig vannak hibák. Inkább ez az, ami engem aggaszt:
„a körülbelül 700, jelenleg akadálynak jelölt hiba nagyjából 80 százaléka nem lesz javítva a Firefox 3-ban."
Azaz még a 3.0.0.9-ben is 100 körül lesz a hibák száma, ha lépésenként 80%-ot meghagynak...
Ha ennek csak 5%-a biztonsági rés, akkor már inkább IE 6... -
MichaelSD
őstag
Még jó hogy sok hiba van egy korai bétában. Milyen érdekes lenne ha nem lenne....
-
Core2duo6600
veterán
elleszünk még egy ideig a 2 essel
Ha látnát az Mac os X ben a tiger en lévő safari, milyen
És istenitik a mac et, hogy így meg úgy
Szerintem nem véletlen, hogya firefox minden oprendszeren használható szinte, még azt kellene, hogy megoldják, hogy egyes weblapok ne legyenek rondábbak mint IE 7 alatt, különösen igaz ez a nem win es uzemmódra, bár a win ből lenyult betűtípusok valamit enyhitenek a dolgon -
törölt tag
en is optimista vagyok...
a 2-es verzio is kesett kicsit, ezt is kibirjuk...
nem is tudom, regen hogy leteztem nelkule
-
DarkByte
addikt
Remélem nem akarják azért összecsapni. Nekem teljesen bejön a tűzróka, már jó ideje csak ezt használom. Úgy hallottam a 3-asban lesznek teljesítményre ható javítások (ez mellesleg nem ártana, mivel jópár dolog nem aszinkron módon működik benne), jó volna ebből viszont látni valamit.
Új hozzászólás Aktív témák
- Pánik a memóriapiacon
- CES 2026: Android és iOS kompatibilis nyomkövetőt hozott az Anker Eufy
- Horgász topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Energiaital topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Autós topik
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Újévi áron! :)
- Humble szökevények 500-2500Ft
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3560 i7-1165G7 4.7GHz / 32GB / 512GB / Quadro T500 2GB FHD 15"
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 500GB SSD RTX 3060Ti 8GB SilentiumPC Signum SG1 TG FSP 700W
- 156 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 Mini / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku : 100%
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

?
-->> A IE-ben és a rókában is törli a sütiket a vírusírtóm....namost...az IE-ben a djyuri-s bejelentkezéseim megmaradnak (travian)...és be is tok lépni,szal nem kell beírni a jelszót...de rókában is ott van ám,de állandóan megkérdezi,hogy tárolom e a jelszót...pedig be van írva,szal beírta magától,de azért tárolom-e...szal ez a megkérdezés aggaszt,azaz kidegel,hogy mindig ott van az az előurgó ablak...jah meg ugye travianban három falube lehet belépni..(sitterkedés)...a többit érdekes módon törli mind az IE és mind a róka...
Ha ennek csak 5%-a biztonsági rés, akkor már inkább IE 6...