Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
tamasgal
senior tag
Köszönöm srácok, kipróbáltam, KODI-ban be állitottam, hogy rögzitett legyen a hangkimenet (PCM) és tényleg tudja az erősitő! Ami megzavart az az, hogy normál hangfolyamnál mutatja a kijelzőjén a sok hangdobozt ha sztereó jel esetén be kapcsolom a ProLogic2-öt, PCM-nél csak kettőt mutat, hiába szól mindegyik. Nem tudom miért van ez igy de majd megszokom. (bocs a hosszú i miatt nem találom ezen a laptoppon). Szerintem is fogom szeretni a kis 4K-t, végre lesz telefonról átpattintható Youtube-m is!
-
tamasgal
senior tag
válasz
MasterMark #840 üzenetére
Köszönöm szépen, akkor szerintem rámegyek egyre! Mindenem volt már (popi, dune, htpc, amlogic) de valami mindig hiányzot, remélem ezzel haza érek!
-
tamasgal
senior tag
válasz
MasterMark #838 üzenetére
Pioneer SC-LX57, mintha egyszer bele futottam volna valami ilyesmibe.
-
tamasgal
senior tag
Sziasztok! Szemezgetek a 4K-val de egy kérdést fel kell tegyek. Ha sztereó hangsáv van egy filmhez akkor azt is pcm-ben küldi ki az erősítő felé? Azért fontos kérdés ez nekem mert úgy rémlik, hogy az erősítőm PCM-ből nem képes prologic2 és társaival térhangot létrehozni? Köszi szépen
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Nintendo Switch 2
- Linux kezdőknek
- New World - az új Amazon MMORPG
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Silent Hill f teszt
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Szinte új (6 órás) Crucial 240GB SSD eladó
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3521
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest