Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- OLED TV topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen TV-t vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Valami új eszköz készülhet a Valve-nál
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
blakey
titán
válasz
csaba1203 #7279 üzenetére
Nem, nem értem félre. Te az Apple TV távjával szeretnéd bekapcsolni a TV-t, ami állításod szerint eddig működött, erre írtam, hogy szerintem CEC-el működik (működött).
Az LG tv-m távirányítójával viszont tegnap óta működik minden funkció tehát a tv bekapcsolásakor indítja az Apple TV-t is és minden Apple TV-s funkciót tudok vele vezérelni. - ezt írtam, hogy ennek így kell működnie, és működik is, a fordított felállás zavaró tud lenni.
Amúgy ezt a CEC funkciót hol tudom aktiválni, amiről írsz? - na ezaz, hogy eddig nem tudtad, hogy mit használsz és most rácsodálkoztál, hogy valami megváltozott. Minden készüléken alapból aktív a CEC vagy bármi is a neve az adott márkánál, mert ezt átnevezi 1-2 gyártó. Apple TV-n aktív, ha nem kapcsoltad ki. Egyébként pont ott van, amiről a fotót is készítetted (Távirányítók és eszközök/TV-k és vevőkészülékek vezérlése), bal oldalon írja a CEC-t, tehát neked szükséged volt hozzá, ami annyit jelent, hogy a TV-n is engedélyezni kell. De ezeket már leírtam, szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
- MSI Vector GP78HX 17" QHD+ IPS i7-13700HX RTX 4080 32GB 1TB NVMe IR kam gar
- Apple iPad 10,2 -8 gen. - 32GB, Wifi+Cellular - silver, szép állapotú készülék, garanciával (169)
- Asztali PC , R5 8400F , RTX 3060 , 16GB DDR5 , 512GB NVME , 1TB HDD
- be quiet! Pure Rock 2 INGYEN FOXPOST
- iPhone 15 Plus 128GB Black 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2048, 96% Akksi
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest