- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- Apple MacBook
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Sugárkövetés nélküli sugárkövetés felé menetel az új PlayStation
- 3D nyomtatás
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Autós kamerák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Imi1981
veterán
válasz
Imogen Combe #7192 üzenetére
De mi értelme annak hogy DV -re állítod alapból a menüt? Mi az oka? Semmi értelme de komolyan. Még csak nem is szebb. Ha a dinamika tartomány egyeztetés be van kapcsolva akkor úgyis arra vált amire kell mikor elindítasz egy filmet akkor miért jó fix DV -re állítani a menüt? Nem értem.
-
blakey
titán
válasz
Persze, nyugodtan hagyjon hidegen, engem nem zavar, de azt még nem árt tudnod, hogy olyan alkalmazások esetében, ahol nincs dinamikatartomány és/vagy képkockasebesség egyeztetés, ott a beállított képet fogod látni, pl. régebben a SkyShowtime-on vagy egy játékban elég "f@sul" nézett ki 1-1 anyag DV-ben, most nem tudom, de gondolom továbbra is rossz, mivel nincs fps-váltás. YT-on is sz@r. Te az Infuse-ra hagyatkozol én meg a többi 100-ra is, összeségében nem jó ráerőltetni olyan beállítást, ami nem arra való. Mindig a tartalomnak megfelelő dinamikatartomány az ideális és jó.
-
Semin
őstag
válasz
Az, hogy számodra nem releváns, nem befolyásolja a probléma meglétét.
Használd úgy, ahogy neked jól esik! A hozzászólásokat az triggerelte, hogy szerinted nem létezik egy ismert hiba.Részemről zártam a témát.
Új hozzászólás Aktív témák
- !AKCIÓ! Garanciás Klipsch R-120SW 30cm aktív mélysugárzó SubWoofer - 200W RMS / 400W Peak
- Eladó megbízható, szép Toshiba Satelite C850
- Csere - Beszámítás! Gamer PC : I5-14400F / 32GB DDR5 / RTX 4060 Ti / 1TB M.2 SSD
- Ryzen 5600, 32GB RAM, EVGA 3080 Gamer PC
- Asus RT-AC68U router eladó (3 darab - egyben vagy külön is)
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- HP 15S FHD LED Matt i5-1135G7 4.2Ghz 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- Egyedi ékszerdobozka
- DELL Precision Dual USB-C Thunderbolt Dock - TB18DC
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest