- Projektor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- Hamarosan megkezdődik a nubia 2,8K-s táblagépének szállítása
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali fotós kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csabroncka
addikt
válasz
devil-k #6721 üzenetére
Mondjuk csak zárójelben jegyzem meg, hogy ez a havidíjas dolog nekem sem szimpi. Ezért a pénzért 4K-s tartalmat kapsz Prime-on.
Én aláírom, hogy infuse szép/jó/csilli villi egyszerű. Viszont amire kell arra még a fapados és magára hagyott MrMC is képes.
A gondom a havidíjjal van, nem azzal, hogy egyszer meg kell venni valamit, ez sima lehúzás nem más. -
Alex91
félisten
válasz
devil-k #6721 üzenetére
Szerintem meg az a rohadt felháborító, hogy manapság minden ingyen kellene az embereknek, vagy legalább is "okosba". "Értem" én, hogy sok embernél státuszkérdés az Apple termékek birtoklása, de ne legyünk már nevetségesek.
Fizetsz hasznalati díjat a lejatszoert, de amit lejatszol vele, azert meg nem. Hogy is van ez...
-
zazenke
őstag
válasz
devil-k #6721 üzenetére
én 400 at fizetek és amiért hasznalom mert vannak előnyei. de amúgy az android boxom is 70 felett volt mire bejött kinàból nem olcsó vacak. De ettől még aljas húzásnak tartok 400 ról 1000 re emelést. Talàn majd most megtörik az infuse egyeduralma az új app szabàlyozàssal és lesznek versenytàrsai mert jelenleg nincs neki. Más apple termékem nincs
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Konteó topic
- Robogó, kismotor
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Projektor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- Hamarosan megkezdődik a nubia 2,8K-s táblagépének szállítása
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 7 7700X - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Apple Watch ultra 2 49mm Natur Titanium, Új, 1 év Apple garanciával
- Gamer PC - R5 5600, RTX 3060 és 16gb RAM + GARANCIA
- HP Zbook 14 laptop (14FHD/I7-G5/8GB/128SSD/MagyarVilágítós)
- Jó áron ÁRON ELADÓ! Üzleti HP Elitebook 1040 G9 Laptop! / i5-1245U 16GB 256GB
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest