Új hozzászólás Aktív témák
-
Parson
addikt
Well, nézhetjük a másik irányból is, a 'minden mindennel müködö' koncepciót, ha technikailag megoldható is lenne, valóban jó lenne? Ez mondjuk inkább filózofiai kérdés, de ha mégis technikai oldalról nézzük, akkor máris igaz, hogy kivitelezhetetlen. Korlátok mindig lesznek. És minél egyszerübb a rendszer annál stabilabb is, annál megbizhatóbb adott célra. Én kompletten megértem, hogy mindent keverni mindennel nem lenne jó, és egyszerüen az én kényelmemet is szolgálja, ha az apple tv-n nincs fölösleges extra, amire van amúgy megoldás mac mini-n, vagy macbook-on, vagy iPad-en, ahol ezt eleve egyszerübb használni, mint az apple tv-n... mert nem arra lett kifejlesztve az egész felhasználás.
Új hozzászólás Aktív témák
- SSD kibeszélő
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- sziku69: Szólánc.
- Synology NAS
- Óvodások homokozója
- Gmail
- Villanyszerelés
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- További aktív témák...
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged