Új hozzászólás Aktív témák
-
Parson
addikt
Ez a te véleményed, és mint irtam, semmi gond vele. èn hosszú távra tervezö tipus vagyok, és mindeddig mindig bejöttek a számitásaim, soha nem voltak gondjaim, most is azért vagyok körültekintö mielött megveszek vmit. Sajnálom, ha ez másnak fura, de ez van. Ha a plusz 1-2 év helyett 10-et fog járni, annyival késöbb fogok újat venni. Ez csak plusz. Amúgy meg nem sietek sehova ezzel sem, szóval van türelmem kivárni a nekem megfelelö megoldást. Viszont a szakvéleményt a HW/SW aktuális minöségéröl újfent köszi, de azért még mazsolázom az infókat, lehet az én igényemnek így is OK, és közben egy SW update meg úgyis megoldja majd ezt (ha nincs HW hiba).
Új hozzászólás Aktív témák
- Media Player Classic és Home Cinema (MPC-HC)
- Samsung LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Energiaital topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Tőzsde és gazdaság
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Yettel topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- További aktív témák...
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA 600W
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest