Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
blakey
titán
válasz
zazenke #5459 üzenetére
Passsz, nem tudom. Ha olvastad az elmúlt napok hsz-eit, akkor lejöhetne, hogy sokan csak úgy bekapcsolják és ahogy elindul, úgy is marad, ez annyit tesz, hogy ha valaki nincs tudatában, hogy mit és hogyan kell használni, akkor előfordulhat, hogy a gyengébbik beállításon használja és úgy valóban nem tapasztalható szinte semmilyen hiba. Én nem az vagyok, aki nem tudja, hogy mit és hogyan kell használni. Olyan hiba van és van arról szó több fórumon is, hogy egyes DV anyagok a 2022-es modellen fekete képet "adnak", csak hang és felirat van (ha külön rétegen van), 2021-esen meg hibátlan. Összetett dolog, majd valamikor többet fogunk tudni. 2021-esnél is voltak kvázi hasonló problémák, de azt elég hamar megoldották.
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Mos, főz, takarít ez a furcsa figura
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Gitáros topic
- Házimozi haladó szinten
- BestBuy topik
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3359
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 7440 -14"FHD+1 IPS - i5-1345U 16GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia + Dokkoló + 240W DC
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad WUXGA Touch i5-1145G7 vPro 16GB 256GB 4G LTE GPS Win11 Pro Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3513, 91% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest