- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- OLED TV topic
- ZIDOO médialejátszók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Külső SSD operatőröknek: Aiffro P10 bemutató
- Milyen videókártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
blakey
titán
Miért kellne egy Panasonic OLED tévét kalibrálni? - ezt meg sem hallottam.
Semmi esély arra, hogy házilagos módszerekkel jobban sikerül, mint a gyárban. - a kalibrálás, bár otthon történik, de profin, műszerekkel, stb. A Panasonicodat is "kell" kalibrálni.#5420 captainnemo
Megnéztem HDR módban, nézzétek, ha nektek tetszik a pontatlan UI. Sajnos nincs műszerem, Infuse nem tűnik rossznak, talán ott foglalkoztak a HDR-rel, Plex nem olyan jó HDR-ben, ott SDR-nek tűnik az alap, Yettel TV, FE File Explorer, játékok mind SDR, tehát HDR-re állítva sz@rok lesznek a színek, és lejátszás vagy játék alatt is úgy marad, persze van aki azt is szereti, én nem, ez felér egy merénylettel a jóízlés ellen. -
A kalibrálást általában szakemberrel kell végeztetni. Az enyém sincs kalibrálva (illetve az általam végzett állítgatást nem nevezném annak, bár valami hivatalos procedurát követtem)
De tetszik a képe, nagyon jó, hogy minden forrásnál külön lehet finomhangolni.
Érdekes pl. a HBO Max esete, legjobban az XBox series X appjának a képe tetszik (Fire TV 4k van még, hétfőn jön a Max, mert (v)idióta vagyok). A TV saját appjainak a képe tetszik a legkevésbé, hiába a Netflix calibrated mód.
De mindenki úgy használja, ahogy neki legjobb (tv, apple tv, mediaplayer stb.), nem biztos, hogy érdemes egymást győzködni.
Én eddig csak "úgy ahogy van" használtam az apple tv-t, de most eskü megnézem a beállításaimat
Új hozzászólás Aktív témák
- Darkflash GR12 Darkstorm Házhűtő ventilátor - nagy mennyiségben is!
- Lenovo Yoga Slim 7 15ILL9 83HM0043HV laptop, új, csak kipróbált, 3 év gari
- ELADÓ - SAMSUNG GALAXY TAB S8 ULTRA
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-7G I 16GB I 512SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i5-5GEN I 8GB I 180GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Logitech G513 Carbon Tactile DE (3)
- Bomba ár! HP EliteBook 735 G6 - Ryzen PRO 5 I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest