- Házimozi belépő szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- Gaming notebook topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Melyik tápegységet vegyem?
- Sajátos kábelmenedzsmenttel jöttek a belépőszintre a Lian Li tápjai
- AMD Catalyst™ driverek topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
captainnemo
aktív tag
Én úgy látom ez az egyetlen dolog (a bitstream át nem engedése), ami az egyetlen valódi probléma ezzel a lejátszóval. Én sem hallom a különbséget, és vélhetően az én rendszeremen, nem is hallható, de bosszantó, mert ez csak a szoftver kérdése. Én gondolkodtam azon miért is van ez a korlátozás, és vélhetően azért, mert felismerték azt, hogy ezzel a módszerrel a készüléket szinte bármire kötve, szól a többcsatornás hang, függetlenül milyen a hangforrás kódolása. Ha az egységsugarú felhasználó ráköti egy olyan erősítőre vagy sound bar-ra ami valami egzotikus HD formátumot nem tud dekódolni, azt fogja reagálni, hogy gond van az apple tv-vel. Sajnos a felhasználói problémák eliminálásának áldozata szerintem a bitstream kimenet konfigurálhatósága. Az atmost talán azért hagyták meg, mert az apple tv+ tartalmak, vagy apple music többcsatornás zenék, ezt a kódolást használják, és azt támogatni akarták.
Új hozzászólás Aktív témák
- 365 NAPRA RÉSZLETRE BANKMNETES KAMATMENTES , GAMER PC ,LAPTOPOK , GAMER SZÉKEK , GAMER MONITOROK
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple Macbook Air 13,6 M4 16GB/256GB - 7 Ciklus - 100% Akkumulátor - MAGYAR - Ezüst - 3 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Vadiúj garanciás kèszleten lèvő lapok! Kamatmentes rèszletre is!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest