- RAM topik
- Kevés helyet hagyott a tápkonnektor körül a világ legdrágább csúcs-VGA-ja?
- LED / LCD TV topik
- Projektor topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Logitech Harmony - én irányítok mindent!
- Milyen egeret válasszak?
- A Windows 11 nem akarja ránk erőltetni az AI applikációkat – vagy mégis?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
captainnemo
senior tag
Én úgy látom ez az egyetlen dolog (a bitstream át nem engedése), ami az egyetlen valódi probléma ezzel a lejátszóval. Én sem hallom a különbséget, és vélhetően az én rendszeremen, nem is hallható, de bosszantó, mert ez csak a szoftver kérdése. Én gondolkodtam azon miért is van ez a korlátozás, és vélhetően azért, mert felismerték azt, hogy ezzel a módszerrel a készüléket szinte bármire kötve, szól a többcsatornás hang, függetlenül milyen a hangforrás kódolása. Ha az egységsugarú felhasználó ráköti egy olyan erősítőre vagy sound bar-ra ami valami egzotikus HD formátumot nem tud dekódolni, azt fogja reagálni, hogy gond van az apple tv-vel. Sajnos a felhasználói problémák eliminálásának áldozata szerintem a bitstream kimenet konfigurálhatósága. Az atmost talán azért hagyták meg, mert az apple tv+ tartalmak, vagy apple music többcsatornás zenék, ezt a kódolást használják, és azt támogatni akarták.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fedezd fel az EcoTextil-Méteráru kínálatát
- IPAD Pro 12.9 2.Gen 512GB Wifi+CELLULAR, ÜZLETBŐL, 27% ÁFÁS SZÁMLA. GARANCIA
- Playseat Evolution Pro - Red Bull Racing ESPORTS kiadás - akár karácsonyra!
- ADATA AX5U6000C3016G-DTLABRWH 32GB KIT 6000MHz
- G-SKILL F5-6000J3040G32GX2-TZ5RW 64GB KIT 6000MHz (Egyszer beüzemelt)
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- Honeywell DC313N elemes kapucsengő
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számíógép! Csere-Beszámítás! I7 13700F / RTX 4070Ti Super 16GB OC / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi