- DUNE médialejátszók topicja
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen monitort vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen egeret válasszak?
- Utánajártunk, hogy melyik memória mennyire drágulhat
- Majdnem megfelezi a GeForce GPU-k gyártókapacitását az NVIDIA?
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Imi1981
veterán
válasz
devil-k
üzenetére
Hát kinek mi. Kodiban is csak azt használom ami nekem kell. És bizony egy két dologot jobban kezel a kodi mint az infuse és ugye testreszabhatóbb is. Ettől függetlenül apple tv - n infuse - t használok pedig kodi is van már rajta (asszony miatt) de apple tv - n a kodin nem működnek a skinek és a keymap editior sem apple tv távirányítóval így nem az igazi. Asszonynak persze jó mert őt ezek nem érdeklik csak a megszokott felület és használhatóság.
Nekem eleinte nem tetszett az infuse használata mert néhol nem kényelmes de már megszoktam és azt használom.Android vs IOS nem hasonlítom mert van amiben ez van amiben az a jobb de nekem összességében apple tv jobban tetszik mint az Android tv tv boxok. Itt elsősorban a streaming szolgáltatások miatt, hogy itt is kadenciahelyes a lejátszás és automatikus a fps váltás és stabilan működik hiba nélkül.
Új hozzászólás Aktív témák
- DUNE médialejátszók topicja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Arc Raiders
- Yettel topik
- Steam topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen monitort vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- További aktív témák...
- Asus ROG Zephyrus G16 Intel Core Ultra 9 185H/RTX 4060/16GB DDR5/1TB SSD eladó NÁLAM A LEGOLCSÓBBAN!
- MacBook Pro M1 13 inch 8/512GB magyar bill nálam a legolcsóbban
- Fujitsu 27" B27-8 TE Full HD 1920x1080 hófehér monitor állítható magasság, PIVOT, HDMI számla + gar
- AMD Ryzen 5 Félkonfig eladó!
- Asus Z13 Flow Acronym Limited Edition
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4096
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3943, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! HP ProBook 640 G4 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I Cam I W11 I Garancia!
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 256GB FHD 400nit 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest