Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- iPad topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Imi1981
veterán
válasz
devil-k
üzenetére
Hát kinek mi. Kodiban is csak azt használom ami nekem kell. És bizony egy két dologot jobban kezel a kodi mint az infuse és ugye testreszabhatóbb is. Ettől függetlenül apple tv - n infuse - t használok pedig kodi is van már rajta (asszony miatt) de apple tv - n a kodin nem működnek a skinek és a keymap editior sem apple tv távirányítóval így nem az igazi. Asszonynak persze jó mert őt ezek nem érdeklik csak a megszokott felület és használhatóság.
Nekem eleinte nem tetszett az infuse használata mert néhol nem kényelmes de már megszoktam és azt használom.Android vs IOS nem hasonlítom mert van amiben ez van amiben az a jobb de nekem összességében apple tv jobban tetszik mint az Android tv tv boxok. Itt elsősorban a streaming szolgáltatások miatt, hogy itt is kadenciahelyes a lejátszás és automatikus a fps váltás és stabilan működik hiba nélkül.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A52s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AY Universal USB-C Dock
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest