- Hogy is néznek ki a gépeink?
- OLED TV topic
- Milyen videókártyát?
- iPad topik
- Házimozi haladó szinten
- Home server / házi szerver építése
- Milyen monitort vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Sugárkövetés nélküli sugárkövetés felé menetel az új PlayStation
Új hozzászólás Aktív témák
-
blakey
titán
válasz
Imi1981 #3902 üzenetére
Amúgy van egy dolog ami nem tetszik apple tv - n, hogy netflixen nem lehet nyelvek közül választani! Például én nézek egy spanyol filmet felirattal de idegesít a spanyol nyelv nem tudom angolra állítani. Legalábbis én nem találtam erre lehetőséget. Android tv os- en lehet.
tvOS-en is lehet, csak meg kell tanulnod használni, érteni, a Netflix Apple Tv-n a legjobb, de az HBO GO meg főképp, nincs logó, van 5.1, stb. Lejátszás közben le kell húzni a "redőnyt" és további lehetőségek adódnak, nem csak Netflix hanem minden alkalmazás esetében, Infuse-nál is, tehát a Beállítások menü csak egy része a beállításoknak, további lehetőségek lejátszás közben vannak.
Új hozzászólás Aktív témák
- EVGA SuperNOVA 550 GM SFX+ATX
- ASUS Dual GeForce RTX 4070 SUPER OC Edition 12GB
- Lenovo Ideapad Flex 5 - 14"FHD IPS Érintő - Ryzen 3 5300U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- !AKCIÓ! Garanciás Klipsch R-120SW 30cm aktív mélysugárzó SubWoofer - 200W RMS / 400W Peak
- Eladó megbízható, szép Toshiba Satelite C850
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Samsung Galaxy A20e // Számla // Garancia // Ajándék töltő //
- BESZÁMÍTÁS! Asus B360M i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650 XT 8GB ZALMAN N4 600W
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- AKCIÓ! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest