Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
blakey
titán
de nekem mindig olyan retro érzésem van tőle .- pedig egy jó felszínnel ez megoldható, egyelőre ugye 4 érhető el.
Meg külön kell a sorozatoknak mappa - ezt nem értem miért probléma, normális videótékában ez külön van, így náalm is kb. 10 éve, tehát el sem tudom képzelni, hogy egybe legyen ömlesztve minden. Amúgy az Infuse is ugyanonnan dolgozik, tehát csak be kell állítanod a megfelelő scrapert a MrMC-ben és máris jó vagy Emby/Plex adatbázist használsz és akkor semmilyen problémád nincs.
nekem nyugosebb sztem frissitek 6os infuse- ra. - egyáltalán nem az, de tovább megyek, az Infuse-ban a feliratok esetében a színessel szedettet nem ismeri fel illetve egyidőben 2 feliratot sem jelenít meg, de én is nagyon szeretem az Infuse-t de egyáltalán nincs gondom a MrMC-vel, a rendkívül jól paraméterezhetőség sokkal profibbá teszi, azért sokmindent nem tud az Infuse, bár a kezdetekhez képest azért nagyon sokat fejlődött.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Battlefield 6
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kés topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen notebookot vegyek?
- Elektromos cigaretta 🔞
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- Shuangwei X79Z v161 LGA2011 alaplap + E5-1603 CPU + 64GB RAM 25e
- Cooler Master CM Stacker STC-T01 nagytorony, E-ATX ház extrával 30e
- Dell Precision M6600 (működik, de alkatrészként hirdetem)
- BenQ Zowie XL2586X+ Profi eSport, 600 Hz-en!
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- Apple iPad Pro 4th 12.9 2020 - Wi-Fi - Space Gray - 128GB - Akku: 86% - Megkímélt állapot!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 512GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- 2db x Green Cell UPS 2000VA 1200W teljesítményálló tartalék tápegység 2000VA 1200W
- JBL BoomBox 2
- JBL Quantum400 gamer fejhallgató
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest