Hirdetés
- Gaming notebook topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen processzort vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Egérpad topik
- Abit is7-e-re passzív nb hűtőt de milyet?
- Mini-ITX
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
Új hozzászólás Aktív témák
-
zazenke
őstag
pl van itt ez a mission inpossible legujjabb nfo kodek : HEVC, Dolby Vision, Version 1.0, dvhe.08.06, BL+RPU, HDR10 .. nincs képtartalom csak nagy sötétség amikor elindítom a filmet . nem fagy ki mert tudok benne előre tekerni is látom a vezérlő sávot de csak sötétség illetve a DV logo is megjelenik a tvn. Ez nem hinném hogy az a probléma mint nálad volt mert nincs kifagyás egyszerűen csak visszalépek a filmből és minden rendben . És az infuse-nak semmi baja mindent visz . 4:4:4 ycbcr 4k 60hz sdr -re van állítva a rendszerem . Az emby pl viszi de nem DV ben. Az infuse az ami hdr szabvánnyal is lejátsza . természetesen a plex több Dv nél is ugyanezt csinálja
-
zazenke
őstag
hogy lehet az hogy egy ilyen népszerű alkalmazás mint a plex ilyen gyengén muzsikál . Miért nincs rá rendesen megírva hiszen az usa vezető márkájáról beszélünk. az még hagyján hogy némely lopott letöltött gagyi videóimat nem viszi csak remeg ugrál a kép ,de hogy az ncoreos normális dv tartalmak jó részét sem képes lejátszani az azért furcsa. Az infuse nak még semmi nem volt akadály mindent megeszik. az az 1 dollár havi díj hiányzik a plexnél ?
-
zazenke
őstag
-
zazenke
őstag
majd igyekszem tesztelni az általad felvázolt hibát 4k sdr 444 re van állítva a kép egyenlőre még egyszer sem jelentkezett se DV anyagoknál sem beállítási menüben pedig azt elég sűrűn látogatom mivel még új készülék. Plexnél egyes DV anyagoknál sötét marad a kép de az nem a te hibád mert vezérlősáv stb megmarad és vissza is lehet lépni a filmből nincs lefagyás vagy hdmi képvesztés. infuse-nál ilyen sincs. Próbáltam olyan filmet tölteni ami csak dolby vision és nincs sima hdr sáv hogy olyankor mit csinál de azok eddig mind elindultak helyesen DV -ként.
-
zazenke
őstag
én azt vettem észre hogy az infuse nem képes váltani valamiért a felbontást sem csak a frekvenciát. mindent 4k ban ad és csak a freki változik. ez így elég gáz ha az alapok sem mennek
-
zazenke
őstag
2022 es model : egyenlőre annyit veszek észre hogy az infuse p8 DFV-t hdr ben indítja. Más DV-t elindítja úgy ahogy kell
-
zazenke
őstag
próbáltam utánanézni én is és azt találtam hogy a 2022 es modell még mindig nincs rendben a DV anyagokat rendre sima hdr ben tud csak lejátszani ha jól értelmezem a 2021 es nek nincs meg ez a problémája. Szerinted érdemes ennek ellenére a 2022 es modellt választani mert van rá esély hogy jön egy frissítés ami helyre teszi a dolgokat vagy már nem valószínű mert bő fél év múlva jön a 2024 es modell ahol rendezik ezt ?
-
zazenke
őstag
egy tesztben azt írják hogy néha azért felpereg és ez hátrány . Nem gondolod hogy az apple úgy is helyrehozza a 2022-őt és akkor mégis csak jobb lesz a 2021es verziónál . Nagyobb teljesítmény fürgébb és nulla zajkibocsátás. Mindamellett nem számít de kevesebbet fogyaszt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gaming notebook topik
- PlayStation 5
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen processzort vegyek?
- Autós topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- iPhone topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Szuper áron eladó Lenovo ThinkPad T14 Gen 1 Touch /Ryzen 5 PRO 4650U/16GB/256 SSD/FHD/IPS
- Bontatlan Lenovo ThinkPad T14s Gen 4
- Samsung UE40NU7192 101 cm / 40 4K UHD Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- LG 65NANO81T3A 165 cm / 65 4K UHD NanoCell Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető ASUS ROG Strix G18 32GB/2TB
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i5-5GEN I 8GB I 180GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- iKing.Hu - Honor Magic 5 Pro 5G - Használt, újszerű állapotban, ajándék tokkal!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U939x- i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest