Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Clemi
veterán
Igen tudom... a VLC ezért nem működött utána, de ezen már túl vagyok, megoldottam, bekapcsoltam az SMB V1-et a PC-n. Minden másnak ez elég volt. Ebben a programban külön mókolni kell? Na ne ez egy vicc
Persze nagy nehezen beállítottam hogy lássa a megosztott mappákat, fel is vette a tartalmat, be is scannelte a filmeket és annak ellenére, hogy a film információs adatbázis beállításnál minden engedélyezve van, nincs egyik filmhez se információ. Nemhogy borító, semmi. Egy árva képkocka valahonnan a filmből és kész.
Ehhez képest az Infuse Pro-nak megmutattam a mappát és pár perc múlva az összes filmhez teljes információ megvolt, ráadásul mint a Netflixen, a teljes film készletet kiválogatta témakör szerint (Akció, Krimi, Vígjáték Horror stb) és úgy is lehet válogatni.
Maradok ennél ez már biztos.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó LG OLED42C31LA 120Hz (garanciális, hibátlan állapotban)
- Katonai Rugged laptopok Panasonic Toughbook és Getac S410 6-11.gen gar.
- Lenovo ThinkPad P1 G2 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" Xeon E-2276M 32/1TB QUADRO T2000 4GB FHD
- Dell OptiPlex 3050 számítógép (I3/8gb/240SSD)
- Lenovo Thinkpad T495s Ryzen 5 PRO 3500U/16GB RAM/256 SSD/14" FHD touch Magyar bill. laptop eladó
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3499
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3180
- HIBÁTLAN iPhone 13 512GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3273, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest