Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
julius666
addikt
válasz
#08052480 #10 üzenetére
Nyilván csak egy privátmutogatás volt
Na én a videójáték "újságírók" szavának inkább egy garast sem adnék. Gyalázat az egész szakma.
de már csak az elméletben többre képes annál, még ha nem is lehet 1:1-ben a kettőt összehasonlítani
Ez attól függ, mire képes a Noire motorja. Én nem lennék annyira meggyőződve arról utólag nem lehet belenyúlni abba az animációba
Viszont nem látom értelmét annak, hogy beharangozzák és utána kiderül, hogy az egész csak egy hoax. Ennyire azért nem hülyék.
Molyneux? Duke Nukem Forever? Számtalan példát lehetne hozni.
-
julius666
addikt
Erről a bemutatóról van valami hiteles forrás is vagy csak pár "nevesebb" "hivatásos" "játékújságírót" meghívtak egy gyors demóra, utána zabáltak egy jó nagyot ingyen majd összeszültek egy cikket hogy "apám dek*rvajóvolt a cucc"? Mert a Noire ott van, mindenki láthatja mit tud, itt meg csak valami homályos ígérgetés megy.
-
Thome
veterán
De, szerintem is pont úgy van, ahogy a julius666 írja. Egyik se tud jobbat, csak kapálóznak hogy nekik sokkal jobb lesz. Felesleges szájtépés.
Miért mindig az L.A. Noire-t hozzák fel, miért nem a 3. konkurenst? Mindig a jobbhoz viszonyítják az emberek a saját cuccukat, és magyarázzák bele, hogy a sajátjuk a jobb.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP ZBook Power 15 G8 Mobile Workstation i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A2000
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő
- HP ZBook Firefly 14 Gen8 I7-1165G7 - Akció! 2025.10.17-ig csak 150.000ft!
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- SzinteÚJ! HP Elitebook 860 G10 i7-1355U 16GB 1000GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest