- ZIDOO médialejátszók
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Forrmell.enn
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- iPad topik
- Házimozi belépő szinten
- Külső 2,5'' mobil rack-ek topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
bteebi
veterán
Sok igazság van abban, amit mondasz. Ugyanakkor én nem sajnálnám a Microsoftot se. Kötelezte valamire az EU, amit szándékosan nem csinált meg - nem véletlen hibáról van szó, ezt mindenki tudja. Valószínűleg a büntetéssel együtt is jócskán pozitív lesz a mérlegük az IE terjesztése miatt. Én sokkal testreszabhatóbbá tetetném a Windows installokat, hogy ne kelljen minden
sza"rossz" MS-programot eleve installálnom, amiket aztán törölni se lehet. Hadd döntsem el én, hogy merre szeretnék ma menni.
Mondjuk az is pofátlanság, hogy miért csak 1,5 év után indult a vizsgálat: nyilván azért, hogy nagyobb összegre lehessen megbüntetni őket, ami viszont megint csak undorító. Ráadásul ki kapja majd azt a rengeteg pénzt? Hát nem a felhasználók, az is biztos. Viszont ha nem a károsultak kapják, akkor meg kik és mire költik el?
Fél év alatt szerintem nagyon bőven illett volna megtörténnie a tökéletes átállásnak, és akkor már nagyon gáláns voltam. Kicsit sarkított, de szemléletes példa: ha kiderül egy új személyautó-típusról, hogy szériahibás a fékje, akkor mit csinálnak? Szépen lassan kijönnek a javított változattal, de azért a beragadt raktárkészletet még stikában eladják? Nem, (névlegesen) azonnal visszahívják az összes "hibás terméket" és kicserélik, vagy legalábbis kijavítják a hibát. Itt is azt kellett volna csinálni, az viszont nem tart se másfél, se fél évig...
#66: Biztos, hogy az EU is jócskán megéri a pénzét (sajnos), de azért Amérikától csak tán nem rosszabb...
#67: Azért ne említsük egy kalap alatt az összes politikust és kormányt se, mert hidd el, hogy nagy különbség van pl. egy finn, új-zélandi, és egy magyar, orosz, ukrán, tetszőleges afrikai (meg a világ majdnem bármely tetszőleges) ország kormánya között...
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch 2
- ZIDOO médialejátszók
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Telekom mobilszolgáltatások
- Óvatosak a németek, de megadóztatnák az online óriáscégeket
- Hatalmas pofont adna az USA a kínai chiptervezésnek
- Elektromos cigaretta 🔞
- Tőzsde és gazdaság
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ZBook 15 Studio G3 - Intel Xeon I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W10 I Gar
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest