Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Penge_4
veterán
"a bankároknak te adod a pénzed, szerződést kötsz (=megállapodsz) velük, hogy hogyan használhatják a pénzed."
Köt a hóhér. A nagy "európai szabadságban" már előbb kapok adókártyát, mint anyakönyvi kivonatot. Nem tudom kivonni magam a hatalmuk alól. Már azzal sem lehet viccelődni, hogy menjek el remetének, mert még azt sem tehetem meg, mert valamelyik földhivatal tulajdonán(!) még sátrat sem verhetek, egy faház építéséhez meg már 50-féle engedély meg minden baromság kell. Egyszerűen kénytelen vagy részt venni a rendszerben. A rendszer fogaskereke vagy, ha tetszik, ha nem.
"Ők sem áldozati bárányok, de azért még mindig más tészta, mint egy piti (nagyszabású ) tolvaj esete."
Nem mondtam, hogy avassuk szentté, de a bűnözők mindig is a rosszul működő társadalom mellékhatásai voltak. Egy normális társadalomban nem lenne senkinek oka bűnözni.
Új hozzászólás Aktív témák
- A részvénypiacot is kilőné az űrbe a SpaceX
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- Könyvajánló
- Minimális változásokat hozhat a Google Pixel 10a
- PlayStation 5
- Elektromos autók - motorok
- Hobby elektronika
- Visszaengedi Kínába az NVIDIA H200-at a Trump-adminisztráció
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- DJI Air 3 drón szett - telefonos távirányítóval
- Xiaomi 13T Magánszemélytől Garanciával
- ASUS ROG PG39WCDM Ívelt Gamer Oled Monitor!39"/2k ultrawide/240hz/0,03ms/Gsync-Freesync/Type-C/!
- Akciós! Makulátlan MacBook Pro 16" i9 16GB 1TB 5500M asztro szürke részletek a leírásban.
- UF Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -50% i7-1360P 16/1TB Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- AKCIÓ! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- LED Neon kötél 5 méter 8W/méter / 12 hó jótállás
- Dell Precision 7550 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia RTX5000 16GB 1 év garancia
- Fachixy FC-100 fejhallgató mikrofonnal / 12 hó jótállás
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest