Hirdetés
- Milyen monitort vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- iPad topik
- Házimozi haladó szinten
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Penge_4
veterán
"a bankároknak te adod a pénzed, szerződést kötsz (=megállapodsz) velük, hogy hogyan használhatják a pénzed."
Köt a hóhér. A nagy "európai szabadságban" már előbb kapok adókártyát, mint anyakönyvi kivonatot. Nem tudom kivonni magam a hatalmuk alól. Már azzal sem lehet viccelődni, hogy menjek el remetének, mert még azt sem tehetem meg, mert valamelyik földhivatal tulajdonán(!) még sátrat sem verhetek, egy faház építéséhez meg már 50-féle engedély meg minden baromság kell. Egyszerűen kénytelen vagy részt venni a rendszerben. A rendszer fogaskereke vagy, ha tetszik, ha nem.
"Ők sem áldozati bárányok, de azért még mindig más tészta, mint egy piti (nagyszabású ) tolvaj esete."
Nem mondtam, hogy avassuk szentté, de a bűnözők mindig is a rosszul működő társadalom mellékhatásai voltak. Egy normális társadalomban nem lenne senkinek oka bűnözni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Microsoft Edge
- Azonnali játékos kérdések órája
- AMD off topik: VGA, CPU, APU és minden, ami AMD
- Milyen monitort vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hell is Us teszt
- Háztartási gépek
- iPhone-t használók OFF topikja
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 10S 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3195, 95% Akkumulátor
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest