Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Sir Ny

senior tag

válasz CPT.Pirk #239 üzenetére

,,Egyébként sajnos rendszeresen jár nálam XP-s gép az ismerősök miatt, van minden, P3, P4 celeron, AthlonXP, stb. A tapasztalatok azt mutatják, hogy 512Mb ram alatt tényleg nem jó XP-t használni, de inkább több legyen, mint kevesebb, csak ugye a nagyobb SD ram az ma is drága... ;]"

Miért, archbangot nem lehet úgy beállítani hogy lassú legyen és zabálja a ramot? Tele kell szemetelni mindennel, amit az ember talál a neten, fel kell rakni egy rahedli toolbart, és automatikusan induló szart. Például ha beállítod hogy induláskor indítson egy KDE-s és egy GNOME-s programot (mindegy mit, de inkább hangerőszabályzót, meg nyomtatóbasztatót), akkor betölti neked a RAM-ba a teljes Qt és GTK keretrendszereket. Oszt örülhetsz.

Nem értem hogy jön ide, hogy hogyan lehet elbaszni egy rendszert. Az alap XP az 64 MB RAM-t eszik induláskor. (ebben benne van a LAN driver). Megnéztem. Az, hogy te elcseszed a saját géped, vagy hogy az ismerőseid elcseszik a sajátjukat, mert minden szart letöltenek ami a MS updateren keresztül érkezik, az egy másik tészta. Azt állítani, hogy az XP 512 MB ramnál kapar akkora ordas nagy hazugság, hogy olyat még nem láttam. Pont. Pont?

,,Egy mai internet böngésző 100MB ramot simán beszed magának induláskor,"

Vagy 10-et. Vagy 5-t. Ha meg tömöríted a RAM-ot, akkor meg kevesebbet. (egyszer majd tényleg kipróbálom a zramot)

,,most az AB olyan 50-60MB foglalt rammal simán elvan."

Hurrá.

Új hozzászólás Aktív témák