Hirdetés
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
mcwizard
tag
válasz
mcwizard
üzenetére
Sziasztok!
A Bluetooth sehogy sem akart megjavulni bármint is csináltam, ezért visszavittem a telenorba, ők meg elküldték szervízbe. Az autórádióval egyébként használhatatlan volt. Oda-vissza ugrált a hang az autó hangszórója és a telefon hangszórója között, percenként többször.
A szervízlap szerint tesztelték az eszközt, de nem találtak hibát. Csináltak egy szoftver frissítést elvileg, bár én úgy adtam le a telefont, hogy nem volt elérhető frissítés. Lehet, hogy ők tudnak valamit, amit én nem
Újratelepítettem mindent, amit előtte is használtam. A hatótáv kb 8-10 méter attól függően, hogy van-e a telefon és a karórám közt fal vagy működő mikró
Úgy veszem észre, hogy nálam nem számít, hogy szilikon tokban van-e a telefon, vagy nem.
Mindenesetre most úgy néz ki 2 nap használat után, hogy jól funkcionál a Bluetooth.Üdv,
-
Kaisi
csendes tag
válasz
mcwizard
üzenetére
Na végre van valaki akinek szintén baja van a bluetooth kapcsolattal. Nekem tasker van úgy beállítva hogy ha az autohifi bluetootját érzékeli bekapcsolja a wifi hotspotot amire a hifi wifije felmászik és indítja az online rádió alkalmazást, így netes rádiót hallgatok útközben. Viszont nagyon sokszor dobálja el a bluetooth-ot így lekapcsol a hotspot és megszűnik az adás. A Note 5ösömmel nem volt ilyen. Valami galiba van a Bluetooth résszel az tuti....
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- EA Sports WRC '23
- AliExpress tapasztalatok
- Beköltözik a platformköltözés az iOS-be és az Androidba
- Kimaxolja az üzemidőt a következő Amazfit
- Gitáros topic
- Napelem
- BestBuy ruhás topik
- Path of Exile 2
- További aktív témák...
- Apple Iphone 12 64gb Zöld
- OnePlus 15 Infinite Black 16/512 GB EU Alza számla
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy S25 5G 12/256GB Kártya-független,12 Hónap Garancia,Bontatlan
- Apple iPhone 16e 128GB Fehér Színben Kártya-független,12 Hónap Garancia,Bontatlan
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3659
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE B650M R7 8700F 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Zalman S2 TG ADATA 600W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i3-7G I 8GB I 128SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Úgy veszem észre, hogy nálam nem számít, hogy szilikon tokban van-e a telefon, vagy nem.