Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
@tco@
aktív tag
de amit én először ki szeretnék majd próbálni, az tigr (& co.) legutóbbi verziója trCamera_V1.1_Eugene_Onegin.apk Redmi Note 8T-re!
Most néztem meg (RN8), nálam sajna el se indul, keeps stopping és log van....full gyári készülék (bár elvileg nem kell root).
Eddig egyszerűen nem volt másik normális, csak ami az összefoglalóban van. Azzal is vigyázni kicsit, asszem ultra wide-nál crashel el pl, és vissza se jön már, csak all data clear utánDe a sima fotója (12mp) jobb mint a gyárival, minden másra inkább a gyári app szerintem.
-
miqlas
őstag
Ugyan én RN7-es vagyok, de a fõkamera ugyan az a két telón. Én most a parrot043 féle PMGC_7.2.014_Stable_V1.apk-t használom, de van parrotnak egy frissebbje PMGC_7.2.014_Aux_V2.apk és van ez: trCamera_V1.1_Eugene_Onegin.apk ami android 9-en a night sight és Astrophoto alatti kép elfordulós hibát is korrigálja - még nem próbáltam ki!
Új hozzászólás Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- BestBuy topik
- Konteó topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- sparks: Az első 7 nap egy iPhone 17 Pro Max-szal
- Battlefield 6
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- OLED monitor topic
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3627
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s SFF / i5-8-9. gen/ WIN10-11/számla, garancia
- Bontatlan egérpad Razer Sphex V3 (RZ02-03820100-R3M1
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Apple iPhone 14 Pro / Gyárifüggetlen / 128GB / 12Hó Garancia / 88% akku
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest