Hirdetés
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
Zoli bácsi
őstag
Aki manuálisan frissített, az kissé jobb üzemidőről, kissé jobb kezelhetőségről (A MIUI 12 miatt), jobb testre szabhatóságról írt.
Én, és szerintem még páran valamilyen probléma megoldódását várjuk. Nekem iszonyat lassan csatlakozik a wifi hálózathoz.
Amit eddig olvastam, abból az jön le, hogy azért érdemes frissíteni.
Bár én nagyon nem buherálom, de amit olvastam, abból az jön le, hogy nem ördöngősség ez a bootloader nyitás, aztán utána lehet rajta cserélgetni a szoftvereket, kinek mi tetszik. Szóval ha nem tetszik az új rendszer, vissza lehet váltani. Nem buheráltam az enyémet, de úgy gondolom, aki egy alaplap BIOS frissítést meg tud csinálni, az ezt is....
Új hozzászólás Aktív témák
- Hogy mi van? A TikTok lett az Xbox ellenfele?
- Battlefield 6
- Arc Raiders
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Linux kezdőknek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Yettel topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Vadonatúj, bontatlan iPhone AIR 256GB minden szín KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Mini 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Xiaomi Poco F7 Pro 512GB/12GB RAM Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Iphone 17 Pro,256 GB, Független!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 11 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- HIBÁTLAN iPhone 13 512GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3273, 100% Akkumulátor
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 Gen2 - i5-1145G7 I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest