Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen egeret válasszak?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Gaming notebook topik
- Milyen processzort vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Norby86
őstag
Sziasztok!
Tégla lett a 8T telefonból, holnap viszem újra élesztésre. A történet az, hogy a 8T telefonon már volt egy kb 1.5 évvel ezelőtt feltelepített Xiaomi.eu rom, amit még én telepítettem fel. Gondoltam frissítem mert már elég elavult a rom rajta. TWRP frissít (bár itt már fura volt mert létezik hogy Gingko és Willow-ra is ugyan az a TWRP?), majd letöltöttem a xiaomi.eu oldalról a legutolsó stabil romot ami a xiaomi.eu_multi_HMNote8T_V12.5.6.0.RCXMIXM_v12-11.zip Ezután szokásos módon wipe, majd betallóztam a romot sd kártyáról és telepít. Igen ám, csak kiírta pirossal hogy This is device not willow, this is gingko. Pislogtam hogy mi ez hiszen nem sima 8-as a telefon hanem 8T ez 10000%. Mondom akkor lehet elszámozták a xiaomi.eu oldalon, letöltöm a sima 8-as romot. Láss csodát, simán engedte telepíteni a TWRP (amit nem szabadott volna neki). Így lett egy tégla, amire nem voltam lelkiekbe felkészülve és anyáztam egy nagyot. Történet vége hogy Attila Komáromi holnap helyrehozza nekem. Csak ha már helyre hozza és default gyári állapotba kerül a telefon, szeretném megérdeklődni tőletek hogy melyik az a TWRP verzió és melyik az a Xiaomi.eu legutolsó Stabil kiadása, ami tuti hogy jó a 8T-re? Magyarán nem okoz galibát újból. Mert ezt szeretném itt lecsekkolni és infót gyűjteni tőletek, nehogy újra így járjak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemlámpa, zseblámpa
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen egeret válasszak?
- Nők, nőügyek (18+)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Miért vezet mindenki úgy, mint egy állat?
- Revolut
- PlayStation 5
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone Xs Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3537, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S25 Ultra (újszerű, Független, 256 GB, 12 GB RAM, Fehéres szürke titán)
- iPhone 16 - 512GB, FEKETE, FÜGGETLEN, - 3 ÉV GARI + AJÁNDÉK
- iPhone 16 128 gigás / 100% aksi / Ultramarin / Apple garanciás / Független
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor X7 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- 145 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest