Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stylewars_kp
őstag
Tok+kijelző védő téma. Én elhagytam mindkettőt. A tok alá bekerülő porszemek összekarcolták a telefon oldalát. Ezen felül meg sár nehéz lett az amúgy sem könnyű telefon. Üvegfólia meg állandóan összetört a legapróbb ütődéstől is. Egyedül a kameravédő fóliát használom.
Feltettem tegnap a miui12 globalt a svájci megoldással. Egész jó. Nem érzek sem lassulást sem gyorsulást. Egy dolog ami furcsa az a betűméret. S-es méret kicsit nagy. XS meg túl kicsi. Erre a nyamvadt google tárcsázóra van valami jó alternatívátok? 10 évvel ezelőtti HTC telómon is ez volt. Zéró fejlődés azóta.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító teszt
Téma tudnivalók
Témához kapcsolódó anyagok
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Bomba ár! MacBook AIR 13" 2018 - i5-8210Y I 16GB I 512SSD I OS X Sonoma I Cam I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged