Hirdetés
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
Zoli bácsi
őstag
Én letöltöttem a netről a hivatalos android 10, MIUI 12 EU ROM-ot. [link]
A Xiaomi update Hungary Fb oldalról lopom a hozzászólást, ami szépen leírja a teendőket:
"Telepítèsi menet:Beállítások > A telefonról > Rendszerfríssítèsen belül a nagy 11 -es logóra többször koppints rá amig nem irja hogy új lehetőségek kerültek hozzáadásra. Akkor pedig a 3 pont alatt lesz a Frissítőcsomag kiválasztása ott betallózod a letöltött fájlt utána követed a készülék utasításait.A letöltött csomagot nem kell kitömöríteni."Nekem azt írja hogy a frissítések ellenőrzése sikertelen. Ahogy utána olvasgatok, azoknak megy fel, akiknek a legújabb .11 végű MIUI van fent. Én minden frissítést feltettem, nekem 9-es végű van.
Na, ezt a 11-es végű EU-s MIUI-t is le lehet szedni: [link]
Jelenleg itt tartok. (Ráérek, bezártak, kontakt miatt karantén).
Még nem tudom felrakom-e, vagy várok idővel mit dob fel a teló.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 3500X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB GameMax STORM Black EVGA 600W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- LG 32GS95UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AY Universal USB-C Dock
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)