Új hozzászólás Aktív témák
-
®abstract®
őstag
Akkor van mit átnézni mert itt a miui ban annyi minden van annyi féle beállítás hogy fantasztikus
remekül személyre lehet szabni.
hát első körben Az érdekelne hogy ami nálam hibásan működött azok neked hogy működnek
Screenshot vagy kijelző fénykép, kijelző videó felvétel vagy screen recorder, cast funkció redőnyben van, ez lenne a wifi display funkció, ha érthetőbb akkor Miracast. Bluetooth wifi GPS működése. Röviden ennyi -
FunPro
őstag
Nekem ez a blacplayer most bevált. Régebbi telefonomon (nokia 7.1) android one-volt, és amit használtam zenelejátszót, azt letiltotta a store. Utána pedig jött egy update, és utána nem is lehetett a zeneapp eq-ját használni. Van külön eq app, azt használtam. Csak az meg mindenre érvényes volt, így a youtube-tól kezdve a messenger hangoscsevegésen át mindennel megszívtam. Szörnyű volt.
De ha nincsenek extra igényeid, a sima miui lejátszó is teljesen jó. Nekem ami elengedhetetlen az az eq (füles nélkül is, amit ha jól tudom az alap lejátszó nem tud), meg folderplay. A többi már csak cifrázás.
Új hozzászólás Aktív témák
- Computex 2025: megújult a Cherry kapcsolókínálata
- Építő/felújító topik
- Computex 2025: két GPU-t is rejt a Maxsun Arc Pro B60-ja
- Suzuki topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- PR-Telecom
- Óvodások homokozója
- Metal topik
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Asus Dual RTX 4060Ti 8GB GDDR6 Videokártya!
- iKing.Hu - Honor Magic 6 Pro - White - Használt, karcmentes
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- PROCASTER 40UNB700 40" 101cm televízió + Számla + Garancia
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest