-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
jimmedly
senior tag
Nekem személy szerint semmi gondom se a wifi, se a mobil.térerővel. Egy Lg V30 mellett használom, rendeszeresen jobb a térereje wifin, mobil hálózaton egyaránt. Gps műholdat is többet lát, hamarabb pozicionál. A fényerőt automatán nálam jól, gyorsan kezeli. Teljesen gyári rommal.
Egy 4/128 verzióm van, nem volt nagy az árkülönbség a 4/64-hez képest, ezért ezt vettem. -
jimmedly
senior tag
Találkozott már más is azzal a hibával hogy a hangouts mobilneten nem kommunikál? Ha újraindítom egy darabig jó, aztán megint csak wifin tud küldeni, fogadni. Engedélyezve van a háttér adat, korlátlan adat, ki van véve az akkukímélőből. Nincs ötleltem. Egyébként minden más megy mobilneten.
-
jimmedly
senior tag
Nekem egy Lg V30 mellett dolgozik a Redmi Note 7. A hétköznapi használtaban -telefon mail internet navi- egy grammal nem marad el a V30 mögött. Sőt, az antennái jobbak -gps, mobil térerő wifi- gondolom a műanyag keret nem árnyékol annyit mint a fém. Persze egy antutu teszten megveri az Lg, ill ha pcről kábellal másolsz rá médiát a V30 gyorsabb. De egyébként ugyanolyan jól használható. A két kijelző közül az oled élénkebb, főleg kis fényerőn, de nem kell a Redminek szégyenkeznie mellette. A hétköznapokban a sebessége ugyanolyan korrekt. Nem érződik egyáltalán visszalépésnek a régi flagship után.
A kamera különbbségeket nem tudom értékelni, nem értek hozzá. Nekem mindkét gépet automatán használva nem látszanak feltünő eltérések. -
jimmedly
senior tag
Előjött nálam egy olyan probléma hogy ha a telefon mobilneten van a hangouts egyáltalán nem kommunikál, a messenger meg nagyrészt csak ha megnyitom. Wifin minden rendben. Engedélyeztem a háttéradat használatot, nem vonatkozik rájuk az akku kímélő beállítás, autómatikus indulást megkapták, a prioritást normálra emeltem. Így se jó. További ötleteket kérek mert kifogytam!
Voda kártya, feltöltős. -
jimmedly
senior tag
Hogy lehetne elérni hogy az értesítő led a messengernél is működjön? Engedélyezve van használhatja, mégsem müxik. Emailnál szépen villog, de a messengernél nem. Bármily apró, csak jó lenne, ha másnak nem, hát dísznek. 😊
-
jimmedly
senior tag
Nekem is most dobta fel, 547 mb.PFGMIXM.
-
jimmedly
senior tag
Üdv mindenkinek!
Nekem a ne zavarjanak opcióval van problémám. Elvileg be van állítva h a hangok némitása, rezgés kikapcsolaása. Bejövő hívás engedélyezése csak a kedvenc névjegyektől. Utána még be van pipálva az időzítés. Kezdés 21:00 vége 6:00. Ennek a végén van egy néma mód amit nem is értek igazán. Két választást hoz: néma, vagy ne zavarjanak. Itt úgy néz ki a néma mód kellene nekem. De az időzítés nem müxik. Nem kapcsol ki, be magától. Mitől lehet? Működik valakinek?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Nem mintha a Redmi 7 ne lett volna elég erős ajánlat, de a Redmi Note 7 így is magasan felülmúlja. Nyilván egy kicsit többe is kerül, ami még mindig ritka kedvezőnek minősül a képességeit tekintve.
- Hír Elérhető az új színvariáció a Redmi Note 7-ből
- Hír Új színben lesz elérhető a Redmi Note 7
- Hír Nagyon fogy a Redmi Note 7
- Hír 10 milliónál jár a Redmi Note 7
- Hír Űrsétán a Redmi Note 7
- Hír Négymilliónál jár a Redmi Note 7
- Hír Százezer Redmi Note 7 már elkelt, de milliós a cél
- Hír Tulajdonképpen vízálló a Redmi Note 7
- Hír A Note 7-tel mutatkozott be a Redmi márkanév
- Hír Benchmark-teszten járt a Redmi Note 7
- Path of Exile 2
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Egymásra licitálnak a kiadók, hogy kihasználják a GTA VI késését
- iPhone topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Tesla topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Politika
- További aktív témák...
- Vivo x200 Pro 16/512GB (Új)
- Apple iPhone 15 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB/12 Dual Sim Független Black 2026 februárig garanciális
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Akku: 84%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Akku: 85%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Sennheiser Momentum True Wireless 3 (2222132) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest