-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
azimut
aktív tag
válasz
kanyi51 #13433 üzenetére
Én már régóta keresem az automatikus ki/bekapcsolás lehetőségét. Arra emlékszem, hogy a MIUI erre képes, de sajnos az AOSP romok ezt nem nagyon tudják. Ha van ötlet, úgy osszátok meg.
Tudom, hogy a nem használt szolgáltatások ki/bekapcsolása már túlhaladott, de nekem életmódbeli és ideológiai okokból fontos az önkorlátozás. Nehéz a tizenéves fiamat leszoktatni a zombiszerű telefonnyomogatásról, ha én magam nem mutatok példát. Az este egy része a családé, stb...... Ésszerű keretek között aztán mehet a nyomogatás is.
Munkám során nemkívánatos ügyfelekkel is találkozom, munkaidő után, sőt éjszaka igyekszem elérhetetlen maradni számukra. A legfontosabb barátaimmal marad a jó öreg személyes kapcsolat,
házipálinka/sör,ásványvíz/chips fogyasztása is jobb így. -
Sas madár
őstag
válasz
kanyi51 #2263 üzenetére
Akkor ez elmarad,mert egyenlőre a garancia korlátoz.
Olvastam alkalmas lenne a telefon a 18 W gyors töltésre de csak a 10 W töltő van a csomagban.Akkor ezzel most gyors töltünk vagy sem?
Az alap rendszerben hol van - vagy ...nincs is benne a gyors töltés beállítása, kikapcsolása?
Mert én is úgy tudom ezt szoftveresen tudom ki és be kapcsolni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Nem mintha a Redmi 7 ne lett volna elég erős ajánlat, de a Redmi Note 7 így is magasan felülmúlja. Nyilván egy kicsit többe is kerül, ami még mindig ritka kedvezőnek minősül a képességeit tekintve.
- Hír Elérhető az új színvariáció a Redmi Note 7-ből
- Hír Új színben lesz elérhető a Redmi Note 7
- Hír Nagyon fogy a Redmi Note 7
- Hír 10 milliónál jár a Redmi Note 7
- Hír Űrsétán a Redmi Note 7
- Hír Négymilliónál jár a Redmi Note 7
- Hír Százezer Redmi Note 7 már elkelt, de milliós a cél
- Hír Tulajdonképpen vízálló a Redmi Note 7
- Hír A Note 7-tel mutatkozott be a Redmi márkanév
- Hír Benchmark-teszten járt a Redmi Note 7
- Vivo x200 Pro 16/512GB (Új)
- Apple iPhone 15 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB/12 Dual Sim Független Black 2026 februárig garanciális
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Akku: 84%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Akku: 85%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Razer Blade 18 QHD+ 300Hz mini-LED i9-14900HX 32GB DDR5 RTX 4090 2TB SSD (ELKELT)
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest