- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Melyik tápegységet vegyem?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Fellép a hamisított paszták ellen az Arctic
- Fujifilm X
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
azimut
aktív tag
CrDroidosoknak: megjelent a 6.0-ás verzió, Android 10-es alapokon. Ez még erősen béta verzió. Tegnap ukkmukkfukk nekiugrottam egy tiszta telepítésnek, a rendszer elindult, beállítások stb. megvoltak. Kezdtem volna a gappsot is telepíteni, de nem találtam Android 10-hez. Azóta látom, hogy itt van egy nano.
A fájlrendszer egyszerűen emmc, f2fs-re nem tudtam változtatni, ill. hibát írt.
XDA szerint Installation:
Backup before you begin
Format System/Vendor/UserData/Cache if you are coming from Pie ROMS
Flash Required Firmware (First-time only)
Flash ROM + Gapps + Magisk(Optional)
Reboot and profit!Jól látom, format System/Vendor/UserData/Cache, nem csak wipe?
Ezen felül: "Mount System, Vendor and other mount points before flashing Gapps" Tehát még egy kis felcsatolgatás is kéne.
Az így-úgy működő rom szokásos fájlszerkezetét nem találtam, OF-ban is csak a gyökérkönyvtárat, a "storage" ill a két "sdcard" is üres volt, nyilván csatolni kéne valamit.
Az Android 10-ben több beállítási lehetőség volt, viszont az eddig bevált sötét hátteremet nem találtam, ill. sötét háttér van, de az 5.8-as CrDroidban van Amoled fekete is(nagyon fekete), ami nekem bejött.
Szóval gányolgattam, flashelgettem, de a metódus még nincs rendesen kitaposva, a jutubon sem jelentek még meg a zamatos pakisztáni tájszólással alámondott howto videók, így korainak érzem az átállást.
Ha már visszatettem az 5.8-ast, frissítettem az OrangeFoxot 10.02-re, és a firmware upgradenek is nekiugrottam bátran, ezt a global verziót kentem rá: V10.3.10.0.PFGMIXM, ami még Android 9-es, a 10-hez még nincs fw. A telefon változatlanul szuper.
Egy kis érdekesség: a CrDroid friss telepítése után egy darabig gatya a proxy, de néhány hívás után beletanul, lehet, hogy az újraindítás is segít ebben.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Nem mintha a Redmi 7 ne lett volna elég erős ajánlat, de a Redmi Note 7 így is magasan felülmúlja. Nyilván egy kicsit többe is kerül, ami még mindig ritka kedvezőnek minősül a képességeit tekintve.
- Hír Elérhető az új színvariáció a Redmi Note 7-ből
- Hír Új színben lesz elérhető a Redmi Note 7
- Hír Nagyon fogy a Redmi Note 7
- Hír 10 milliónál jár a Redmi Note 7
- Hír Űrsétán a Redmi Note 7
- Hír Négymilliónál jár a Redmi Note 7
- Hír Százezer Redmi Note 7 már elkelt, de milliós a cél
- Hír Tulajdonképpen vízálló a Redmi Note 7
- Hír A Note 7-tel mutatkozott be a Redmi márkanév
- Hír Benchmark-teszten járt a Redmi Note 7
- Vivo x200 Pro 16/512GB (Új)
- Apple iPhone 15 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB/12 Dual Sim Független Black 2026 februárig garanciális
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Akku: 84%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Akku: 85%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 CM MasterBox 5 Lite 600W
- www.iking.hu - Eladó Samsung S23 Ultra Phantom Black Használt, Karcmentes
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest