-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
vond
MODERÁTOR
válasz
aprokaroka87 #6598 üzenetére
Lehet, bár nekem - szerencsére - az elejétől fogva így működik. Azt hiszem, 10.3.2-n indultam.
-
rooland
senior tag
Sziasztok!
A dupla koppintásos ébresztésen nem lehet valamit állítani? Számomra nagyon idegesítő hogy 10ből 3szor ha ébred dupla koppintásra, míg a Note 5 amiről váltottam kb 10ből 10szer ébredt.
-
azimut
aktív tag
Üdv az új társ-topikgazdának. Trebrona, te mit hámozol ki ebből a béta állapotú CrDroidból? Ha megfelelően tudnám installálni, szívesen megosztanám tapasztalataimat a fórumtársakkal. Már csak az Android 10 miatt is. Eddig V10.3.10.0.PFGMIXM firmware, OF 10.02, tehát az alapok adottak.
Tehát tiszta telepítés, és gapps, ha jól fordítom. Kérlek szakértsd (vagy aki ért hozzá szakértse) meg!
-
-
Roxkex
senior tag
A mai nappal csatlakozok a Redmi Note 7-es felhasználók közé egy fekete 4+64es modellel !
Első dolgom amint meg jön a bl nyitási engedély kerülnek fel a megszokott tartalmaim :3 Addig "átmeneti" romnak megteszi a gyári is ! -
Oldman2
nagyúr
válasz
Oldman2 #6581 üzenetére
Ha jól gondolom, ez a MIUI Global Stable Fastboot ROM-ok új letöltési linkje.
-
Gloob
addikt
A Xiaomi.eu rom custom kategória, és egyáltalán nem biztos, hogy a global megkapja ugyan azokat a funkciókat. Hogy válaszoljak is a kérdésre, igen megy a hívásrögzítés a Xiaomi.eu Dev MIUI 11 - en minden állítgatás nélkül. Ezen a romon nincs lehetőség a régió állítására, nincs ilyen menüpont. Viszont nincs is rá szükség, mert megy a téma, meg minden olyan, amire kellene a régiót váltani.
-
vlevi
nagyúr
válasz
_stick_ #6584 üzenetére
Általában a gyári fw frissítéseknél ez nem szükséges.
Ettől függetlenül én majd leresetelem a telómat, de nem azért, hogy ellentmondjak az előző mondatomnak, hanem azért, mert új volt még nekem a MIUI, amikor megvettem, és állítgattam összevisszamindenszart. Most újrakezdem, mentés visszatöltése nélkül, és monstmár kicsit előrelátóbban beállítgatom újra. -
_stick_
őstag
Sziasztok! MIUI 11 telepítése előtt és után érdemes gyári visszaállítást csinálni?
-
Oldman2
nagyúr
Egy érdekes "problémára" és annak megoldására hívnám fel mindenki figyelmét, aki sűrűn ROM-olgat...
Még anno, Redmi Note 4-es időszakban előjött egy probléma, miszerint Custom ROM-ról visszaállni gyári MIUI ROM-ra sokszor nem ment probléma nélkül. Ez akkor a kezdődő Treble kompatibilitás bevezetése miatt jelentkezett.
Elvileg a Redmi Note 7 már Treble kompatibilis, ennek ellenére ugyanaz a probléma előjött crDroid-ról MIUI Global Stable-re történő visszaállás közben.
Ha valakit érdekel, írok részleteket is, most röviden annyi, hogy a jól működő megoldás egyedül a Fastboot ROM visszarakásával sikerült.
A RedWolf Recovery-ből ugyan gond nélkül felment pl. az EU ROM, de nem lehetett benne régiót váltani, fixen Lengyel volt.
A gyári MIUI Fastboot ROM feltelepítése után viszont minden szépen helyreállt.
Mindeközben fura, hogy Fastboot ROM-ból nem volt akkor a legfrissebb ROM letölthető, most meg a régi link az átszervezések miatt nem is megy, így nálam csak a 10.3.10.0.PFGMIXM van letöltve.
-
fa4hu
őstag
Sziasztok!
A topik új topikgazdával bővült, trebrona fórumtárs személyében, aki a főzött ROM-ok világában is otthonosan mozog, köszönet neki a vállalásért!
Egyben én is szerkesztési jogot kaptam a topikhoz, így módom volt kigyomlálni a Redmi Note 8-cal kapcsolatban érkezett, félrevezető kérdést és az arra adott válaszokat. A válaszok közül viszont meghagytam azokat, amelyek önmagukban is megállnak, a Redmi 7 Note 7-re vonatkozóan tartalmaznak hasznos információkat.
Ezzel kapcsolatban lenne kérdésem a XIAOMI.EU MIUI 11-es ROM-ot használókhoz kérdésem: Ugye bent maradt Redmi Note 7-re a hívásrögzítés lehetősége? Vagy régiót is állítani kell hozzá? (Csak hogy valamennyire képben legyünk, mi vár ránk, ha megjön a Global-ra is a MIUI 11-es.)
-
cerka
csendes tag
Mi 9T-re mar kint is van a MIUI 11 EEA, talan ma vagy holnap mi is megkapjuk majd
-
azimut
aktív tag
Az XDA-ban új topicot nyitottak a 6.0-nak, ami úgy látom, hogy éledezik.
-
azimut
aktív tag
CrDroidosoknak: megjelent a 6.0-ás verzió, Android 10-es alapokon. Ez még erősen béta verzió. Tegnap ukkmukkfukk nekiugrottam egy tiszta telepítésnek, a rendszer elindult, beállítások stb. megvoltak. Kezdtem volna a gappsot is telepíteni, de nem találtam Android 10-hez. Azóta látom, hogy itt van egy nano.
A fájlrendszer egyszerűen emmc, f2fs-re nem tudtam változtatni, ill. hibát írt.
XDA szerint Installation:
Backup before you begin
Format System/Vendor/UserData/Cache if you are coming from Pie ROMS
Flash Required Firmware (First-time only)
Flash ROM + Gapps + Magisk(Optional)
Reboot and profit!Jól látom, format System/Vendor/UserData/Cache, nem csak wipe?
Ezen felül: "Mount System, Vendor and other mount points before flashing Gapps" Tehát még egy kis felcsatolgatás is kéne.
Az így-úgy működő rom szokásos fájlszerkezetét nem találtam, OF-ban is csak a gyökérkönyvtárat, a "storage" ill a két "sdcard" is üres volt, nyilván csatolni kéne valamit.
Az Android 10-ben több beállítási lehetőség volt, viszont az eddig bevált sötét hátteremet nem találtam, ill. sötét háttér van, de az 5.8-as CrDroidban van Amoled fekete is(nagyon fekete), ami nekem bejött.
Szóval gányolgattam, flashelgettem, de a metódus még nincs rendesen kitaposva, a jutubon sem jelentek még meg a zamatos pakisztáni tájszólással alámondott howto videók, így korainak érzem az átállást.
Ha már visszatettem az 5.8-ast, frissítettem az OrangeFoxot 10.02-re, és a firmware upgradenek is nekiugrottam bátran, ezt a global verziót kentem rá: V10.3.10.0.PFGMIXM, ami még Android 9-es, a 10-hez még nincs fw. A telefon változatlanul szuper.
Egy kis érdekesség: a CrDroid friss telepítése után egy darabig gatya a proxy, de néhány hívás után beletanul, lehet, hogy az újraindítás is segít ebben.
-
Balesz1899
aktív tag
OK, megvan, hogy mik ezek az elvadult árak a finominfon. 100k egy note7? Ugyan, áthúzzuk a 100k-t, adjuk 58-ért, ahogy ezelőtt, de jó nagy betűkkel ki lehet írni, hogy "-42%". Undorító. Na, ezeknél sem költök el egy fillért sem...
-
Fuvaros
senior tag
Ilyen telo rendelésnél miért kell várni 10 napot? hiánycikk?
-
törölt tag
Legújabb Gcam: [link] 7.0 V4 Stable
Kicsit szomorú hír jön. A fejlesztő lehet abbahagyja a 7.1-es Gcam portot amihez Android 10 kell mert a Live HDR illetve a Doube Exposure nem müködik.
Crdroidból és megvárnám a stabil 10 verziót,ez igaz a többi Alpha-BETA 10 ROM-ra is. Tanácsom érdemes megvátni a Pixel Experience ROM-ot. ;)Közben visszatértem STOCK-ra és várom a MIUI 11-et.
-
azimut
aktív tag
A rendszert installáltam tiszta telepítéssel. Műxik, de egy kicsit korai, mert nincs hozzá gapps.
-
Oldman2
nagyúr
A SourceForge-n már ott van...
-
azimut
aktív tag
válasz
szergely86 #6553 üzenetére
Yeee!!!! CrDroid Club
-
Gloob
addikt
válasz
gyuri2008 #6551 üzenetére
Ezt most nem egészen értem. Milyen szükséges szoftverek? Az esetleges bootloader nyitáshoz elég a 32 bites Windows. Ha az megvan, akkor a 32 biten is van adb, fel lehet telepíteni egy minimal adb-t, az pedig elég. Letölteni le lehet a TWRP-t, vagy a jobban ajánlott OrangeFox recovery-t. Utána adb parancssorból lehet telepíteni. A többi úgyis telefonon megy már. Mellesleg mit szeretnél csinálni? Most tényleg ne haragudj, de tényleg nem értem. A 32 bit az nem akadály, csak kifogás! Már bocs az őszinte szóért.
-
Bl.Gyo.
őstag
tegnap este elgondolkodtatott a gcam kicsit. a 7-es, az itt utoljára linkelt van fent. kint kevés fény mellett akartam csinálni képet (sötétedés után közvilágítás mellett egy személyt lefotózni), megnyomtam az explonálást, és vagy 5mp-ig vagy több, kiszürkült az exponáló gomb és nem csinált semmit. kb azután csinálta a képet. azért ez így dúrva. a HDR+ enhanced aktív, lehet az okozza ezt? ez normális? kicsit mérges lettem erre az ultrahiperszuper alkalmazásra.
majd ha van időm tesztelegetem különböző beállításookal, és össze vetem a gyári kamera app-al. nekem ez így nem jön be hogy lefagy az exponálás.
-
-
badmad
senior tag
Nekem is szar@kszik a közelség érzékelő megpróbáltam a kalibrálást de nem lett jobb ...1 hetes a teló.E miatt gariba cserélik?Kinek mi a tapasztalata ha egyáltalán van ilyen?
-
fa4hu
őstag
-
Oldman2
nagyúr
válasz
aprokaroka87 #6530 üzenetére
Úgy tűnik, ez a link lesz helyette.
-
Plug Life
senior tag
válasz
Úristen, most mi lesz?!?
-
rebla
aktív tag
válasz
Nem.
-
aprokaroka87
nagyúr
Nektek se megy?
-
azimut
aktív tag
Az XDA-n azzal kecsegtetnek, hogy ma érkezik a CrDroid 6.0 (eddig 5.8-nál tartunk). Hmm, vajon az 5.9 hol maradt?
Gloob kolléga (ill. bárki, aki tudja), dirty flash mehet majd, már ha nincs ota frissítés? Ami azt jelentené, hogy dalvik, cash wipe, és flash? Sytem, data wipe gyalul? Te hogyan frissíted a romodat?
-
Qru
MODERÁTOR
Fejezzétek be az offolást!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Nem mintha a Redmi 7 ne lett volna elég erős ajánlat, de a Redmi Note 7 így is magasan felülmúlja. Nyilván egy kicsit többe is kerül, ami még mindig ritka kedvezőnek minősül a képességeit tekintve.
- Hír Elérhető az új színvariáció a Redmi Note 7-ből
- Hír Új színben lesz elérhető a Redmi Note 7
- Hír Nagyon fogy a Redmi Note 7
- Hír 10 milliónál jár a Redmi Note 7
- Hír Űrsétán a Redmi Note 7
- Hír Négymilliónál jár a Redmi Note 7
- Hír Százezer Redmi Note 7 már elkelt, de milliós a cél
- Hír Tulajdonképpen vízálló a Redmi Note 7
- Hír A Note 7-tel mutatkozott be a Redmi márkanév
- Hír Benchmark-teszten járt a Redmi Note 7
- Mesterséges intelligencia topik
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Adobe Photoshop
- Politika
- Xbox tulajok OFF topicja
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Autós topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone XR 128GB, Akku: 100%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Új, csak kibontott iPhone 13 128GB király áron !!!
- Apple Iphone 14 Pro Deep Purple Gyári független készülékem váltás miatt eladó
- új, bontatlan, iPhone 14 gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- új, bontatlan, iPhone 16 gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- HP Probook 650 G4 15,6 i5-8350u 8. gen. GYÁRI MAGYAR VILÁGÍTÓ BILL!!!
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Keresünk dokkolókat
- Xiaomi 13T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest