-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bl.Gyo.
őstag
Én próbáltam, de vissza tettem a 7.6-ot, az az én szemem szerint jobb képet csinál. sajna a 7.6-ba és 8.1-be se jó a lassított felvétel készítése, mind a kettőnél nekem egyből bezárja az alkalmazást, vagy ha nem, akkor olyan mint ha rögzítene de egy 0:00 videót ment el.
-
aelod
veterán
Hol érdemes gyári új akkut venni?
-
junkpod
veterán
válasz
aprokaroka87 #13195 üzenetére
Hát ja, a miui12 meg egy optimalizalatlan sw.
-
junkpod
veterán
Itt azt írják, hogy rn7 is megkapja a 12.5 verziót és lényegesen gyorsabb lesz. :)
[link] -
Mercutio_
félisten
válasz
fluttershy #13191 üzenetére
Köszönöm
, akkor marad az xiaomi.eu rom, sajnos munka miatt fontos ez a funkció
MÁS: BL nyitási kódhoz csinálnám a Mi Fiókot, eljutok odáig, hogy megadom a saját jelszómat, és alul feldob egy caphcha képet, a rajta lévő betű-szám kódot kellene begépelnem.
Screenshot, belenagyít, begépel, elküld ééééés: "a beírt kód hibás"
Ezt már 15-ödjkére dobja
Valami ötlet?Telefon svájci régión, Mi Fiók létrehozásnál Hungary-t adtam meg, jelzi is, hogy ez később nem változtatható, elfogadtam, de kétlem, hogy ez bekavarna.
-
fa4hu
őstag
Valaki nem próbálta a Gcam 8.1-es béta verzióját a telefonon? Poco M3 alatt már minden működik benne, az elkészült képek Gcam-ban való visszanézéséhez fenn kell, hogy legyen a Google Fotók. Minden dátumhoz két letölthető verzió van, a "clone" azt a célt szolgálja, hogy másik Gcam port és verzió mellé is telepíthető legyen összeveszés nélkül. A 7-es verziójú Gcam-ot szerintem most már veri.
-
Mercutio_
félisten
válasz
fluttershy #13189 üzenetére
Pixelben van a miui-féléhez hasonló automatikus hívásrögzítés ,mindkét felet azonos minőségben veszi?
-
fluttershy
tag
válasz
azimut #13187 üzenetére
Nem voltam már itt több hónapja mert szerencsére minden tökéletes a telefonnal amióta megszabadultam a miuitól. Vicces látni hogy még mindig megy a rinya hogy mennyire bugos az a fos.
Crdroid mellett még a lineageost és a pixel experiencet említeném. Jelenleg a decemberi stable pixel experience plus van rajta de mivel ez az utolsó android 10es update, lassan el kell kezdjek romot nézni. Pixel experience 11 betát nem akarok tesztelni. Szerintem visszatérek lineage osre.Pixel experiencet amúgy mindenkinek ajánlom, a 10es nagyon jó volt, remélem a 11 hamar kiforr és lesz olyan jó mint ez volt. Aki kedveli a sima puritán androidot annak kánaán, mindenhol google appok alapértelmezetten, még gcam is van és minden funkciója működik.
-
azimut
aktív tag
Már sokadjára azt hittem, hogy a CrDroid megállt a fejlődésben, de megjelent a 7.2-es verzió. Data formattal együtt 5-6 perc alatt felpattintottam. Vigyázat, 11.0.1 global firmware (pontosabban: fw_lavender_miui_LAVENDERGlobal_V11.0.6.0.PFGMIXM_48d41b4dee_9.0) kell hozzá. Egy hónapig a Revenge OS-t használtam, az sem rossz. Éljenek az AOSP romok! Karcsúak, gyorsak, stb...
Romolgatást a népnek!
-
aelod
veterán
Ezt nem is néztem még, köszi!
-
aelod
veterán
Frissítés...hamarosan lehet úgy jár a Xiaomi mint a Huawei. link
-
aelod
veterán
válasz
aprokaroka87 #13181 üzenetére
Igen 2 szériával odébb...
-
aelod
veterán
válasz
aprokaroka87 #13179 üzenetére
más készülékek folyamatosan kapják a már kiadott Miui 12 frissítéseket is.
Pl.? -
aelod
veterán
válasz
aprokaroka87 #13177 üzenetére
Miért lenne fura? Azóta a Note széria már 9-nél jár idén jön a 10. Elviekben kap még egy 12.5 MIUI-t és la revedere! Ahogy a román mondja.
-
aprokaroka87
nagyúr
Azért elég fura hogy Tavaly október óta nem volt egy Update sem EEA-ra.
Mennyi rá az esély hogy a support már kb nincs is meg rá?
-
peppe79
senior tag
Szia! Bocs, biztosan igazad van! Segg hülye vagyok az okostelefonokhoz, nem is érdekelteltek soha. Azt sem tudom, mi az az OTA, vagy MI Flash tool.
A Note7-es a nejemé, és a lényeg az, hogy egy Medtronic glükózmonitor applikációját szeretné rá feltelepíteni. MIUI12-vel viszont nem lehet, de állítólag régebbi MIUI verzióval működik. -
vlevi
nagyúr
-
peppe79
senior tag
Sziasztok! Szeretném megkérdezni, hogy van-e lehetőség ennél a telefonnál downgrade-elni? Jelenleg Android 12-es van telepítve rá.
-
Roxkex
senior tag
Én tipikus csendes tag vagyok
Néha befigyelek ide, néha nem. Láttam, hogy néhány emberkének nem fekszik a MIUI 12. Tényleg nem értem mi a bajotok vele, nekem minden jó csak amikor elkezdek egy telefon hívást akkor nem jelenik meg a in-call UI XD Semmi baja ennek !
Najó bevallom... Ez nem a ROM hibája, hanem az enyém. Egyszer "kizártam" magamat PIN kóddal a telefonból és akkor kicsit kísérleteztem, hogy hogyan tudom kiiktatni azt, hogy kérdezzen PIN kódot a TWRPből és hát jó néhány "telefon service"t kitöröltem a rendszerből (csak átneveztem a fájlt és így "nem volt fent") és betudtam jutni a telefonba- Hiába állítottam vissza utána mindent a régibe - azaz raktam vissza az ideiglenese törölt appokat - nem jelenik meg az in call ui... XD
Szal most megy a reinstall.
Tanulság !? Ne legyél lusta hajnalba felkelni az ágyból és előszedni a rég elfeledett PIN kód kártyádat, hacsak nem szeretsz trükközni XD De akkor vállald a kockázatot.
Gondoltam kicsit feldobom a napotokat a vicces történetemmel -
-
junkpod
veterán
Hello, hogyan lehet lassított felvételt feltölteni yt-ra? Ha csak simán feltöltöm akkor normális sebességű lesz.
-
Reignman
aktív tag
Sziasztok, mit kell kikapcsolni, ha a telefon alvo modbol felebred, ha az ujjlenyomatolvasohoz erintem az ujjam? Minden jelszó ki van kapcsolva elvileg.
-
22Dávid22
aktív tag
Sziasztok!
Elsősorban azokhoz fordulok most, akiknek vacakol a GPS a telefonjában. Nekem is volt ezzel gondom, még szeptemberben raktam újra a telefont emiatt, nem sokkal ezután viszont megint rossz lett. Azonban lehet, találtam valami megoldást, nekem legalábbis azóta rendben működik, ha más is meg tudna erősíteni, hogy ez nem csak véletlen, annak örülnék. A következőket csináltam:
Kikapcsoltam a GPS-t, majd az alkalmazáskezelőben rákerestem a "location" szóra (rendszeralkalmazások legyenek megjeleníttetve), majd az így kidobott 3 appnak (Fused Location Provider, LocationServices, Fused Location) töröltem az összes adatát, illetve nyomtam egy kényszerített bezárást, ahol lehetett. Mióta ezt megtettem, működik rendesen, max 1 perc alatt jelet fog, de általában csak pár másodperc. -
vargalex
félisten
válasz
aprokaroka87 #13161 üzenetére
Pontosan miattad (is) emeltem ki, hogy 3 GB-os modell és itt is jó most a sebesség. Alkalmazások bezárásával sincs gondom, mint a hivatalos MIUI12-nél volt.
-
Fall-N
veterán
-
Gloob
addikt
válasz
amadeus11 #13154 üzenetére
Azért egy kicsit erős az, hogy senkinek nem ajánlod, mert te ezt tapasztaltad! Nálam semmi gond a sebességgel, az üzemidő viszont egy kicsivel nőtt. Én viszont ajánlom a kísérletező kedvűeknek. A telepítése milyen volt, és mire ment fel? Volt előtte full wipe, és data format? Ha nem, akkor nincs miről beszélni tovább!
-
vargalex
félisten
válasz
amadeus11 #13154 üzenetére
Érdekes, én is feltettem szombaton, nálam sokat gyorsult. Anno MIUI11-el használtam még xiaomi.eu-t, aztán gyárira váltottam, de a MIUI12 frissítéssel teljesen belassult (3 GB RAM-al rendelkező példányom van). Akkor visszaálltam MIUI11 gyárira. Most pedig a MIUI 12.5-re.
-
amadeus11
senior tag
Feltettem én is a miui 12.5- öt. Rettentően lassú lett minden. Nagyobb bugot nem találtam azon kívül, hogy a telefon dupla annyi ideig tölt. Előtte egy szeptemberi xiaomi.eu ROM volt fenn, az nem volt ilyen lassú (12.1). Senkinek nem ajánlom a 12.5. - öt, gyenge hozzá a hardver. Teszek egy próbát a Crdroiddal, ha nem jön be, visszateszem az egyik régebbi stabil xiaomi.eu ROM-ot.
-
Mok28
csendes tag
válasz
aprokaroka87 #13132 üzenetére
Csak gyári csengőhang van beálítva. Ezekből többet kipróbáltam. Egy sim kártya van a telefonban, soha nem volt dual simes.
-
Mok28
csendes tag
válasz
aprokaroka87 #13129 üzenetére
Köszi szépen, letöltöttem. Elég furcsa egy program. Bevallom kicsit nehezen igazodok el benne. Ha jól láttam, akkor csak törölni lehet csengőhangot slotonként, illetve általában.
-
Gloob
addikt
válasz
aprokaroka87 #13142 üzenetére
Öreg vagy? Nem hinném hogy nálam öregebb vagy. (63) Én tegnap este raktam fel. Igaz, én eddig is Xiaomi.eu romot használtam. 😀
-
Watson25
tag
válasz
aprokaroka87 #13140 üzenetére
Igen :)
-
Watson25
tag
válasz
aprokaroka87 #13135 üzenetére
Nálam már két napja fent van a miu 12.5.Már most jobb mint a 12.0.Lassabbsn merül és pörgősebb a rendszer. Csak ajánlani tudom :)
-
Fall-N
veterán
válasz
aprokaroka87 #13135 üzenetére
Igazság szerint ez nem akkora nagy ugrás, hanem egy nagy bugfix. Várható volt, hogy megkapja a legtöbb telefon (ha nem az összes), ami megkapta a MIUI 12-t.
-
Fall-N
veterán
válasz
aprokaroka87 #13126 üzenetére
Dehogynem. Már rég kiadták a listát és rajta van a Redmi 7/Redmi Note 7. Tehát lesz rá MIUI 12.5.
-
Mok28
csendes tag
Ez is jó ötlet, köszi. A füles használatával sincs sajnos csengőhang. Megpróbáltam a villogó hivásjelzést beállítani, de nem villog. Ami működik, az a képernyőébresztés bejövő híváskor rezgéssel egyidejűleg és a hívás fogadható is. Még tovább gondolkodom hogy esetleg mit lehetne. Tényleg köszi, hogy foglalkoztok vele!
-
aprokaroka87
nagyúr
Az a kérdés hogy csengőhengerő állítás tényleg megtörténik-e.
Rakd fel az alábbi programot.
inditsd el, és kapcsold be, menj bele a hagbeállitosok menübe, ott változtass a hangerő skálán, és nézd meg hogy a programban lesz-e bejegyzés.
Lehet nem ez lesz a gond, de hát na.
-
Gloob
addikt
-
asuspapa
friss újonc
Sziasztok, redmi note 7-et tervezek venni, olvasgattam a fórumot. Kérdezni szeretném, hogy a miui 12.feletti frissítéssel lassul a telefon, gyorsabban merül? Vagy ez csak némelyeknél fordul elő.
Ill. ,az összefoglaló szerint ---kontra--még agresszívebb lett a memóriakezelés, hamarabb kilövi a nem használt alkalmazásokat a memóriából--ezt írja, de ez ha jól tudom, csak használ a rendszernek.
-
Mok28
csendes tag
válasz
vargalex #13118 üzenetére
Köszi szépen.
Igen látszik a bejövő hívás, rezeg is, fel is lehet venni, lehet is beszélgetni - csak nem csörög. Ez is jó ötlet. Megnéztem de nem volt második asztal beállítva sajnos. azt azonban kipróbáltam, hogy létrehoztam Második asztalt és ott is beállítottam csengőhangot, de úgy sem volt jó, így letöröltem az új második asztalt. Próbáltam azt is hogy a Témát átállítottam másikra (az alapértelmezettre) de megoldást ez sem hozott. Hát rejtély. Akkor már lehet hogy csak a gyári visszaállítás marad.
-
vargalex
félisten
Maga a bejövő hívás látszik egyébként, igaz? Csak nem csörög.
Próbáltam keresni a problémára és egy olyat is találtam, hogy ha engedélyezted a második aszalt és ott némítottál, akkor az elsődleges asztal is néma lesz és ott benn is tudsz csinálni vele semmit. Nem tudom, hogy így van-e, de megoldásként azt írják, hogy válts át a második asztalra és vedd le a némítást és válts vissza az elsődleges asztalra. -
-
Gloob
addikt
Ha esetleg valakit érdekel, megjött a Xiaomi.eu Dev romon a MIUI 12.5. Ez talán válasz azokra a kérdésekre is, hogy meg fogjuk-e kapni!
-
Mok28
csendes tag
Sziasztok! Van itt egy ilyen telefon. Kb. egy fél éve nem csörög híváskor. A legújabb gyári globál rom van rajta. Frissítést rendszeresen kap, sajnos ezt sem segít. A némítást sokszor be és kikapcsoltuk, hangerő maximumon van, csengőhangot számtalanszor be és átállítottuk, de nem segített. A gyári visszaállításon kívül van esetleg még valami amit meg lehet nézni?
-
vlevi
nagyúr
válasz
aprokaroka87 #13104 üzenetére
Szerintem igen.
Itt is említik a note7-et -
aprokaroka87
nagyúr
válasz
22Dávid22 #13107 üzenetére
Majd kiderül...
Illetve a 12-ben ezek is be voltak igérve...
Privacy Protection:
New: Now you can see what apps access your clipboard and control access.
New: Using approximate location adds up points to privacy protection.
New: You can now manage sensitive permissions and related app behavior independently.
New: The behavior of web pages is also tracked now, which helps you to block unwanted and malicious actions.
New: Now it’s up to you who and when can track your online behavior.
New: All apps now come with a security statement from GetApps.
New: Privacy risk scanner.
New: Control which apps access and delete items from your Gallery.
New: A comprehensive overview of all sensitive permissions.
New: You’ll be notified whenever high-risk permissions are used and will be able to block the corresponding actions.
Optimization: An all-new privacy protection page. -
22Dávid22
aktív tag
válasz
aprokaroka87 #13106 üzenetére
Az mondjuk szerintem sosem árt.
Én még arra leszek kíváncsi, hogy a beígért optimalizálásokból mi lesz a gyakorlatban.
-
22Dávid22
aktív tag
válasz
aprokaroka87 #13104 üzenetére
Kínában már toborozzák az embereket bétatesztre, így tervben van legalábbis.
-
aprokaroka87
nagyúr
Azt jól olvasom hogy a Redmi note 7 is megkapja a miui 12.5-t?
-
Mikszi
tag
Békés boldog karácsonyt kívánok minden fórumtagnak és a családnak!
-
rebla
aktív tag
Boldog Karácsonyt!
-
fa4hu
őstag
Minden Fórumlátogatónak békés, meghitt Karácsonyt kívánok!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hír Elérhető az új színvariáció a Redmi Note 7-ből
- Hír Új színben lesz elérhető a Redmi Note 7
- Hír Nagyon fogy a Redmi Note 7
- Hír 10 milliónál jár a Redmi Note 7
- Hír Űrsétán a Redmi Note 7
- Hír Négymilliónál jár a Redmi Note 7
- Hír Százezer Redmi Note 7 már elkelt, de milliós a cél
- Hír Tulajdonképpen vízálló a Redmi Note 7
- Hír A Note 7-tel mutatkozott be a Redmi márkanév
- Hír Benchmark-teszten járt a Redmi Note 7
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Oázis Computer - Prohardver nyereményjáték egy Acer gamer monitorért
- Apple asztali gépek
- Synology NAS
- Háztartási gépek
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Vicces képek
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Fehér
- ELADÓ - Xiaomi 14T Pro 5G 512GB 12GB RAM Dual Mobiltelefon (2,5 év garanciával)
- Apple iPhone 16 Pro 128GB,Makulátlan Karcmentes Állapotban,2025.11.18-ig Apple Garancia
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy A54 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad X270 (15) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- 128 - Lenovo Legion 5 (16IRX9) - Intel Core i7-14650HX, RTX 4070
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ- Hp Elitebook 840 G8 i5 11. gen 14" Magyar laptop / notebook- Win11
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest