-
PROHARDVER!
════════════◄Xiaomi Redmi Note 4G LTE►════════════
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
blakey
titán
válasz
modzoltan #4464 üzenetére
Wipe Cache volt esetleg?
Nem tudom mi okozza a problémát, ez egy "process" amit valami beindít.
Nekem tegnap éjjel volt aztán MIUI könyvtár törlés után majd wipe cache, nem jelent meg, de ez nem jelent semmit addig amíg nem tudjuk, hogy pontosan mi okozza, állítólag némelyik Gameloft játék, alkalmazás de mindenhol csak tippelgetnek. -
vegyszer
addikt
válasz
modzoltan #3541 üzenetére
Nagyon bonyolult dolog a link. Mert s "telóról vagyok" opciók mellett az ember nem képes két szögletes zárójelet bírni. Az első közé kell egy "L" mint Lajos betű, utána egy kettőspont, majd az említett link, amit beillesztett. Ezt követi a szögletes zárójel bezárása. És a szöveg következik, amit akarsz írni, majd újra szögletes zárójelben egy jobbra dőlő per jel után az említett "L" mint Lajos, és a szögletes zárójel zárása.
Például igy
[L:m.prohardver.hu]m.prohardver.hu[/L]
röviden
[L:XXX]XXX[/L]És így jelenik meg:m.prohardver.hu
8 karakter, de sokkal igényesebb dolgot adsz ki a kezedből...
-
vegyszer
addikt
válasz
modzoltan #1530 üzenetére
Egyébként legjobb tudomásom szerint két út van NTFS támogatásra. Az egyik, ha a kernel ezt megteszi magától. Ha ez nem áll fenn, akkor csak külső segedelmmel megy.
Eddigi pályafutásom alatt 3 eszközzel játszottam OTG-s mókát. Az egyik meg sem mukkant, a másik kettő meg szépen vette az akadályokat. (pendrive, Canon EOS elő kép kiadás, vezérlés, stb)
A FAT32, DVD lemez kép [USB boot eszköz] kezelés nem volt gond. De az NTFS nem adta meg magát.
Új hozzászólás Aktív témák
ma MediaTek helyett Qualcomm processzorral érkezik a Xiaomi „filléres” óriásmobiljának LTE modemmel felturbózott egykártyás változata.
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Gombászkönyvek egyben
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Samsung Galaxy A05 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest