-
PROHARDVER!
════════════◄Xiaomi Redmi Note 4G LTE►════════════
Új hozzászólás Aktív témák
-
vegyszer
addikt
válasz
Braille #2724 üzenetére
Azért az érdekes, hogy a MiBand egyik (szerintem) legjobb tulajdonságsát herélték ki. De ez a dupla lockscreen engem zavar...
Az meg még inkább, hogy a megszokott lockscreen widgeteimet miui alatt nem tudom kitenni.
Most komolyan bele kéne ásni magam a forrás kódokba, hogy egy igényeim szerinti tudjak kitenni? -
Fejvadi
nagyúr
válasz
Braille #1327 üzenetére
Bankkártyával lehet, de nincs mit félni, mert amikor fizetsz akkor azt a pénzt nem az eladó kapja meg, hanem letétben van egy külsősnél. Amikor megkapod a cuccot és megvagy elégedve akkor visszajelzed és akkor kapja csak meg. Ha nem kapod meg a beígért időre, vagy nem felel meg a leírásnak, jelzed és már is jön vissza a pénzed. Ha aztán másnap megérkezik akkor azt is megtarthatod meg a pénzt is. Nem lehet veszteni.
Új hozzászólás Aktív témák
ma MediaTek helyett Qualcomm processzorral érkezik a Xiaomi „filléres” óriásmobiljának LTE modemmel felturbózott egykártyás változata.
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- ÚJ LENOVO ThinkPad P16s Gen 2 - 16" WUXGA IPS Érintő - Ryzen 7 PRO 7840U - 32GB - 1TB -3 év garancia
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest